Trupa Phaser – “dacă ieși din zona de confort, poate vei descoperi ceva care te va acapara iremediabil”Ce provocări ati întâmpinat în perioada asta?

Pentru noi nu e o schimbare atât de mare, având în vedere că muzică ne ocupă tot timpul și stăm în micul studio de acasă. Lucrurile care ne lipsesc, însă, sunt repetițiile în care ne vedeam toți 5 și concertele (ne e dooor să fim pe scenă).

Care este primul lucru pe care îl veti face după ce revenim la normal?

Primul lucru pe care sperăm că îl vom face când totul revine la normal va fi un concert 😁.

Recomandări de cărți:

Cărți: Into the Magic Shop – James R. Doty

Recomandări de filme:

Filme: Train to Busan – dacă va plac filmele cu zombie, Radiance (Hikari) – dacă va plac dramele artistice și sunteți fani ai filmului japonez, sau poate măcar puțîn curioși.

Recomandări de muzică:

Muzică: Cred că în domeniul asta e fain să ieși puțin din zona ta de comfort, poate vei descoperi ceva care te va acapara iremediabil.

Despre trupa Phaser

Phaser este o trupă pop-rock care s-a format în Reșița și s-a maturizat în Timișoara. Trupa s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013 cu piesa Pour toi et pour moi care a devenit primul single oficial și care s-a conturat și într-un videoclip.

În septembrie 2017 Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. În 2019 au apărut single urile Demon, Liniștea și Spune-mi unde ești, acesta din urmă cu videoclip. Acum fac parte din proiectul MediaPro Music și Universal Music România “2000 de secunde LIVE” cu artiștii din portofoliu.

Componență Phaser

  • Carina DUMITRU (voce)
  • Radu RACZ (bas)
  • Sebi BÂRZEIANU (chitara)
  • Lucian OPRIȘAN (clape)
  • Arnold BIRTA (tobe)

Text Alexandra Lupu