Tu cat timp petreci pe chat cu prietenele tale?

Tu cat timp petreci pe chat cu prietenele tale?De curand, cercetatorilor din Londra li s-a atribuit sarcina de a afla care este si cum se comporta „regina” chatului. Ei bine, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca aceasta petrece minimum cinci ore pe zi pentru a barfi cu prietenele ei. In urma studiului s-a constatat ca, indiferent daca femeia este la domiciliu sau la locul de munca, aceasta barfeste in medie 298 de minute in fiecare zi. Cele mai comune subiecte discutate de femei pe chat sunt legate atat de vietile lor personale, cat si de vietile copiilor lor. Alte subiecte care sunt dezbatute zilnic sunt cele legate de sex, cumparaturi si ingrijire corporala.

De asemenea, studiul a constatat ca femeile vorbesc aproximativ 24 de minute pe zi despre greutatea lor, diete si marimea hainelor. O treime din femeile care stau pe chat au spus ca petrec o bucata buna de timp din zi pentru a discuta cu alte femei ce mananca la pranz, in timp ce un sfert din ele fac schimb de retete culinare. “Femeile sunt renumite pentru capacitatea lor de a sta pe chat ore intregi, iar barbatii sunt fascinati de ceea ce gasesc ele de fiecare data sa vorbeasca atunci cand se intalnesc”, a spus Steve Barton, initiatorul studiului. “Chatul este mai bun atunci cand te intalnesti cu prietenii la un pahar de vin”, a mai adaugat Barton.

Text: Andreea Popescu

august 16th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate