Tu ce program de distracții ai toamna asta?

Nu e cazul să suferim că vara e pe ducă. În această toamnă ni s-au pregătit câteva weekend-uri cu mega distracții. După un an de absență, marile festivaluri revin în forță, pentru publicul larg, altele, în schimb, abia își fac debutul și promit seri de neuitat.

În această categorie se află și Saga Music Festival, evenimentul grandios, cu durată de trei zile, care se află la prima ediție.  Debutul marelui festival are loc în mai puțin de o lună, la București!

Pentru prima dată în România, SAGA Festival pune în vânzare categoria Rave Pit, pentru scena techno. Astfel, cei care își doresc să fie mai aproape de artiștii lor preferați și să aibă o experiență unică în timpul festivalului își pot achiziționa biletele și își pot asigura un loc în DJ booth.

Mai exact, aceste bilete le oferă ocazia festivalierilor să se distreze chiar de lângă artiștii lor preferați de techno. Atenție, însă, că locurile pentru această categorie specială sunt limitate!  Biletele pot fi cumpărate de AICI.Cine sunt artiștii de pe această scenă

Amelie Lens, Carl Cox, Deborah De Luca, Maceo Plex, Mahony, Joyhauser, Dubfire, Chris Liebing, Reinier Zonneveld, Spartaque, Monika Kruse, Enrico Sangiuliano, Adam Beyer, ADIN, Joris Voorn, Kolsch și ANNA sunt artiștii scenei techno alături de care participanții au ocazia să petreacă cele trei zile de festival, direct din spatele lor.

Abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități!!!

SAGA Festival pune la dispoziție 200 de abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități și câte un însoțitor. Cei care își doresc să participe la festival se pot înscrie, pentru a beneficia de gratuitate, printr-un mail trimis la ACEASTĂ ADRESĂ.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore
  • un certificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni
  • un certificat digital de vaccinare

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul oficial

Bettina Cristea

foto: Freepik, PR Saga Festival