Tu ce regrete ai in viata?

shutterstock_71531776Dorinta de a economisi bani, urmata de faptul ca la scoala nu au invatat tot ce trebuia se numara printre cele mai mari regrete cu care traiesc americanii, potrivit unui nou sondaj de opinie realizat de Electric Zebra. Si renuntarea la fumat se numara, de asemenea, printre primele cinci cele mai mari regrete din viata unui om.

Trei sferturi din cei 2.000 de oameni chestionati de catre firma Electrig Zebra au declarat ca nu cred ca este posibil sa traiesti fara regrete, a raportat Daily Express.

Potrivit studiului, cei chestionati se gandesc aproximativ 44 de minute in fiecare saptamana la lucrurile pe care le-ar fi putut face altfel decat au fost facute.

In urma studiului s-a constatat ca cele mai mari regrete in viata le constituie dragostea, respectiv 20%, relatiile familiale 18%, cariera16%, sanatatea si finantele, ambele cu  14%.

Imbucurator este faptul ca aproape doua treimi din cei chestionati au declarat ca regreta ca nu gandesc pozitiv si sunt fericiti ca au invatat din greselile pe care le-au facut in trecut.
“Este semnificativ faptul ca 64% din lista de persoane fumatoare regreta ca fumeaza”, a spus dr. Sarah Brewer, consilier medical al Electric Zebra.

 

Text: Andreea Popescu