Tu te consideri adult?

-0a0a0a0a0a0a0a0a3151389Aproape jumatate dintre tinerii britanici se simt adulti abia la implinirea varstei de 25 de ani, potrivit unui nou sondaj de opinie realizat in Marea Britanie. O treime dintre ei nu se simt adulti pana cand nu implinesc varsta de 25 de ani sau chiar mai mult, 49% dintre tineri declarand chiar ca nu cred ca se vor simti vreodata adulti.

Din punct de vedere financiar, 58% dintre britanici se simt maturi financiar doar in momentul in care ating pragul varstei de 25 de ani si au o familie si un loc de munca bine platit. “Ca natiune, par a manifesta reticenta fata de responsabilitatile pe care le aduce varsta adulta”, a raportat Daily Express.

“In climatul economic actual, nu este deloc surprinzator faptul ca am vrut cu totii sa adoptam o abordare mult mai matura de manipulare a finantelor noastre”, a adaugat Catherine Stewart, specialista in domeniul financiar Scottish Widows, pentru Daily Express.

Daca britanicii se simt maturi doar in momentul in care ating pragul varstei de 25 de ani, pentru ca atunci pot sa isi faca o cariera in domeniul despre care cred ca li se potriveste, oare noi la ce varsta am putea incepe ne simtim maturi?

 

Text: Andreea Popescu