Turneul „Party Never Ends” din Mexic by INNA a luat sfarsit

Turneul Cel de-al patrulea turneu din Mexic, “Party Never Ends”, sustinut de INNA s-a incheiat. Turneul i-a adus frumoasei brunete concerte in Mexico City, Leon, Chihuahua, Ciudad Juarez si Acapulco. Mai mult de atat, concertul din Acapulco a fost sustinut in cadrul unui festival, in deschiderea INNEI cantand cei de la Jonas Brothers. 

Printre cele mai frumoase experiente traite in Mexic, se pare ca show-ul de la Auditorio Nacional, care a reunit 10.000 de fani, show care a incheiat turneul si care a fost sold out, a fost de departe fruntas pe lista celor mai frumoase experiente traite de INNA. Pe langa concerte, INNA a participat si la emisiuni TV si radio si a sustinut o sesiune de autografe pentru 1500 de fani. Dat fiind ca turneul a fost sustinut in Mexic, tinutele purtate de INNA au avut ca inspiratie cultura mexicana, mai precis pe Frida Kahlo (pictorita originara din Mexic).

In prezent, INNA si-a inceput turneul din Statele Unite si va concerta in New York, Detroit, Chicago, Washington.  Pana cand va incepe sa concerteze in mai multe orase din Statele Unite ale Americii, INNA se bucura de succesul celui mai recent single al sau – “More than Friends”, o colaborare cu Daddy Yankee, care in prezent este difuzat pe radiourile din intreaga lume si al carui videoclip are 30 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Text: Andreea Popescu

iunie 20th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate