Two si Lora lanseaza single-ul C’est la vie

Two si Lora lanseaza single-ul C’est la vieTrupa TWO, formata din Mihai Gruia si Sorin Brotnei, fostii membri ai formatiei Akcent, pregateste lansarea unei noi piese, intitulata C’est la vie, in colaborare cu Lora. Noua piesa este o continuare a hitului My Passion lansat in 2011 de trupa Akcent, featuring-ul fiind sustinut si atunci tot de Lora.

 Videoclip filmat pe acoperis

Single-ul C’est la vie este a treia piesa realizata impreuna cu Lora, dupa That’s my name si My Passion, piese mai vechi din repertoriul baietilor de la Akcent. Si pentru ca cei trei au vrut sa-si surprinda pe deplin fanii, au pregatit si un videoclip pentru noua melodie, filmat exclusiv pe mai multe acoperisuri din Capitala. Videoclipul este regizat de Anthony Icuagu si va fi unul de stare in care vor aparea si Pitt Leffer dar si Dorian Oswin.

Piesa «C’est la vie» s-a nascut, practic, dintr-o joaca. Fiind la studio toti slucrand la o piesa a Lorei, am inceput sa cantam la pian, iar ea ne-a intrebat cum ar fi sa facem o continuare a povestii «My Passion»Asa s-a nascut piesa pe care am lansat-o si care speram sa ajunga la sufletele oamenilor!” au declarat Mihai si Sorin.

Sunt prietena cu baietii de la TWO de multa vreme, asa ca propunerea de a colabora m-a bucurat foarte tare. Abia astept sa vedeti si voi clipul, ne-am distrat de minune la filmari, mai ales ca-mi place piesa la nebunie!” ne-a spus Lora.”

 

Credit foto Lora: Dimitri Caceaune

Text: Madalina Manole