Uleiul de cocos „apa sfântă pentru păr”

Există atât de multe tipuri de ulei încât e aproape imposibil să știi care sunt proprietățile lor benefice în domeniul frumuseții, dar detașat câștigă uleiul de cocos, care are o reputație foarte bună. Este un ulei care face toate acele miracole pentru frumusețe, care poate fi numit chiar „apa sfântă a lumii frumuseții”.

Farmacistii Catena recomanda DIFEEL ulei de par cu cocos, un ulei de par cu o formula speciala care hraneste firele de par, fortificandu-le. Este un ulei de cocos  pentru par cu beneficii multiple care ajuta si la mentinerea unui scalp sanatos.

Dacă nu ești sigură despre ce e vorba, află că uleiul de nucă de cocos are puterea de a arde grăsimea, este un izvor de sănătate, are grijă de părul tău, luptă împotriva bacteriilor, este un demachiant perfect, și chiar poate fi folosit ca o pastă de dinți pentru albire.

Deși am putea continua lista în privința utilizărilor sale, vom vorbi strict despre păr și11 despre multele beneficii pe care uleiul din nucă de cocos le are pentru acesta.Păr mai sănătos

Să începem această poveste cu răspunsul pe care sigur l-ai așteptat: uleiul de nucă de cocos face părul să crească mai repede? Răspunsul este da, uleiul de nucă de cocos va ajuta cu siguranță părul să crească mai sănătos, mai gros și mult mai repede ca de obicei.

Vitaminele și acizii grași din uleiul de nucă de cocos, folosit în masajul scalpului, îl va hidrata și va pătrunde în fibra firului de păr. O mască tratament cu acest ulei incredibil, o dată sau de două ori pe săptămână, timp de câte 10 minute va crea un mediu optim pentru creșterea rapidă a părului. Vitaminele și acizii grași esențiali ajută, de asemenea, la eliminarea formării de sebum din foliculii de păr, ceea ce accelerează creșterea și hidratarea.

Tratament pre-șamponare

Nu este un secret faptul că ingredientele dure găsite în unele șampone din comerț pot distruge uleiurile naturale, deja existente în fibra firelor de păr. Dacă părul e aspru și uscat la atingere, uleiul de nucă de cocos este un tratament extraordinar înainte de șamponare cu scopul de a preveni îndepărtarea uleiurilor bune din păr. Deci, pune ulei din nucă de cocos pe părul uscat, înainte de baie, de la rădăcini până la vârfuri și masează ușor pe toată lungimea, după care șamponează ca de obicei.

Adio, vârfuri despicate și păr rebel

Dacă simți că părul tău are vârfurile mult prea despicate și nu ai timp să ajungi la un salon de coafură pentru a le tăia, consideră uleiul din nucă de cocos o soluție temporară pentru o rezolvare rapidă. Cu toate acestea, nu îți neglija părul, dacă are „nevoie de foarfecă”, nu amâna prea mult momentul, uleiul, după cum am zis mai sus, este doar o soluție temporară.

Uleiul de cocos va face părul mai moale și mai fin la atingere, controlând chiar și cele mai rebele fire, nu doar vârfurile despicate, deoarece este grozav pentru a păstra umiditatea naturală a părului.

Tratament leave-in

Razele soarelui au efecte nocive asupra părului, dar iată o veste bună, dacă înainte de expunerea la soare aplici ulei de cocos pe toată lungimea acestuia, căldura va deschide epiderma firului de păr și astfel va pătrunde și mai bine în fibra acestuia. Ingredientele sale naturale îți vor proteja părul de la daunele provocate de soare.

De asemenea, uleiul de nucă de cocos este un SPF natural și îți va proteja părul și pielea de razele dăunătoare ale soarelui.

Adio, mătreață

Dacă mătreața îți dă bătăi de cap, află că cea mai eficientă și naturală soluție în lupta împotriva acesteia este uleiul de cocos. Tot ce trebuie să faci este să aplici ulei direct pe scalp și să îl laşi să acționeze timp de aproximativ cinci minute, după care clătește cu apă caldă. De asemenea, acesta va reda sănătatea scalpului și va reduce vizibil mătreața.