Uma Thurman a dezvaluit numele intreg al fetitei sale

blondaUma Thurman a dezvaluit numele complet al celei de-a treia fiice, ce a fost adusa pe nume pe data de 15 iulie. Uma Thurman si omul de afaceri elvetian Arpad Busson formeaza un cuplu din 2007 si micuta este primul lor copil impreuna. Luna va fi surioara cea mica a Mayei Ray Thurman-Hawke si a lui Levon Roan Thurman-Hawke, copiii din casatoria lui Thurman cu Ethan Hawke, si a baieteilor Arpad Flynn Alexander (14 ani) si Aurelius Cy Andre (9 ani), din casatoria lui Arpad Busson cu modelul australian Elle Macpherson.

Purtatorul de cuvant al actritei este cel care a facut public numele micutei. “As vrea sa va anunt oficial numele fiicei lui Uma si a lui Arki. Micuta se numeste Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson, iar familia si prietenii ii spun simplu «Luna».”

Privind numele lung al fetitei si faptul ca acesta ar putea provoca reactii negative din partea fanilor, purtatorul de cuvant al cuplului a adaugat faptul ca fiecare nume al micutei reprezinta ceva special atat pentru actrita, cat si pentru sotul ei.

 

 

Text: Andreea Popescu