Un barbat are 10 partenere sexuale, in medie, de-a lungul vietii

Un barbat are 10 partenere sexuale, in medie, de-a lungul vietiiIntr-un studiu realizat in Anglia s-a constatat ca barbatii au in medie intre 9 si 10 partenere cu care au facut sex de-a lungul vietii, dublu fata de femei, care au, in medie, intre 4 si 5 parteneri. In plus, 27% dintre barbatii peste 25 de ani spun ca au avut mai mult de 10 partenere sexuale, comparativ cu doar 13% dintre femeile care afirma ca au facut sex cu mai mult de 10 barbati de-a lungul vietii.

In urma studiului a reiesit si faptul ca doar 4% dintre femeile care au acum intre 55 si 64 de ani au facut sex inainte de majorat, comparativ cu 14% dintre femeile care acum au intre 35 si 44 de ani. Faptul ca numarul minorelor care fac sex a crescut cu 10% in 20 de ani este ingrijorator, considera multi. Criticii spun ca promiscuitatea in randul generatiilor noi a crescut din cauza pornificarii societatii si a inmultirii informatiilor sexuale (in scoli, la televizor, in reviste si carti), lucruri care au spulberat inhibitiile naturale ale copiilor privind conduita sexuala.

Text: Bianca Badescu

decembrie 22nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate