Un mare DJ al lumii își lansează albumul la București

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ-i ai lumii, olandezul Don Diablo, își va lansa cel mai nou album al său la București, în această toamnă.

Artistul a lucrat intens în ultimul an la următorul lui album, pe care îl va lansa la SAGA Festival, pe data de 10 septembrie, atunci când publicul va asculta, în exclusivitate, toate piesele noi ale DJ-ului, împreună cu unele dintre piesele care l-au făcut celebru.

“Ultimul an a fost unul nebunesc. Am reușit să-mi termin albumul, care o să apară pe 10 septembrie, așa că ziua în care o să am show-ul la București o să fie și ziua în care îmi voi lansa albumul. O să fie cu adevărat special pentru mine, mai ales că o să sărbătoresc asta împreună cu voi. Aveți grijă unul de celălalt, fiți sănătoși și abia aștept să ne vedem foarte curând la SAGA Festival, pentru a celebra viața, din nou”, a spus Don Diablo.

Don Pepijn Schipper, cunoscut sub numele de scenă Don Diablo, este un DJ olandez, producător și compozitor de muzică electronică, în vârstă de 41 de ani.

Pe 10, 11 și 12 septembrie, la Romaero, publicul se va bucura de o serie de experiențe fantastice și de un concept unic în România, în cadrul celui mai mare festival de muzică electronică din București, SAGA Festival. Peste 100 de artiști internaționali și locali pregătesc show-uri speciale pentru acest eveniment și așteaptă cu nerăbdare să se revadă cu publicul și să-i simtă energia după această perioadă de pandemie.Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al evenimentului.

Bettina Cristea

foto: PR