Un nou copil în familia regală britanică

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și Mike vor deveni părinți pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl bebelușului. 

Al treilea Tindall este pe drum. De data asta aș vrea să am un băiat. Am deja două fete. Mi-aș dori un băiat, dar îmi va plăcea indiferent că este băiat sau fată, dar te rog să fii băiat”, a spus Mike. Cuplul nu s-a gândit încă la un nume, dar viitorul tătic a făcut o glumă spunând că s-ar putea ca nou-născutul să primească un nume foarte actual vremurilor pe care le trăim, dacă e băiat să se numească “Covey”, iar dacă va fi fetiță, se va numi „Covina”.

Zara Anne Elizabeth Tindall este nepoată a reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și a Prințului Filip, Duce de Edinburgh. Zara Phillips este al doilea copil și singura fiică a Prințesei Regale Anne și a primului soț al acesteia, căpitanul Mark Phillips. Ea este a 16-a în linia de succesiune la tronul britanic.

Zara, în vârstă de 39 de ani, și Mike, de 42 de ani, s-au căsătorit în 2011. Ei mai au împreună două fiice, Mia Grace și Lena Elizabeth. Mike Tindall este un fost jucător de rugby din Anglia.