Un nou copil în familia regală britanică

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și Mike vor deveni părinți pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl bebelușului. 

Al treilea Tindall este pe drum. De data asta aș vrea să am un băiat. Am deja două fete. Mi-aș dori un băiat, dar îmi va plăcea indiferent că este băiat sau fată, dar te rog să fii băiat”, a spus Mike. Cuplul nu s-a gândit încă la un nume, dar viitorul tătic a făcut o glumă spunând că s-ar putea ca nou-născutul să primească un nume foarte actual vremurilor pe care le trăim, dacă e băiat să se numească “Covey”, iar dacă va fi fetiță, se va numi „Covina”.

Zara Anne Elizabeth Tindall este nepoată a reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit și a Prințului Filip, Duce de Edinburgh. Zara Phillips este al doilea copil și singura fiică a Prințesei Regale Anne și a primului soț al acesteia, căpitanul Mark Phillips. Ea este a 16-a în linia de succesiune la tronul britanic.

Zara, în vârstă de 39 de ani, și Mike, de 42 de ani, s-au căsătorit în 2011. Ei mai au împreună două fiice, Mia Grace și Lena Elizabeth. Mike Tindall este un fost jucător de rugby din Anglia.

decembrie 14th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate