Unde-si petrec vedetele Craciunul?

In prag de sarbatoare, am fost curiosi sa aflam unde-si vor petrece vedetele noastre Craciunul, cu ce preparate culinare vor imbelsuga masa, dar si ce-si doresc sa primeasca de la Mos Craciun. Cat de traditionaliste sunt personalitatile lumii mondene, va invitam sa descoperiti in continuare.

Andi Moisescu, prezentator tv:In general petrecem Craciunul in familie. De cand m-am nascut eu, nu-mi aduc aminte sa fi petrecut Craciunul in alta parte.

Laura Cosoi, actrita:Vom fi acasa de Craciun, in familie. Vom merge intai la Iasi, sa fim alaturi de parintii mei si apoi la Tragul Mures, alaturi de parintii lui Cosmin.

Andreea Ibacka, actrita:Nu stim exact, noi de obicei lasam totul pe ultima suta de metri. Sigur vom fi in Bucuresti, alaturi de familie si de parinti, dar inca n-am stabilit exact acasa la cine ne vedem.

Anca Lungu, prezentator tv:Pentru mine Craciunul inseamna acasa. Daca nu este acasa, nu este Craciun.Vedetele gatesc de Craciun

Anca Lungu, prezentator tv:Eu voi gati, cu siguranta Stefan ma va ajuta si de mancat vom manca cu foarte multi prieteni.

Sonia Argint Ionescu, prezentator tv:La noi chestia asta cu gatitul este relativa. Gatesc si eu ceva, gateste si mama ceva si soacra mea ceva.

Andi Moisescu, prezentator tv:Pe masa de Craciun vom avea toate produsele traditionale dar si variante mai putin traditionale, dar mai sanatoase, gatite de sotia mea, Olivia.

Ce-si doresc vedetele sa primeasca de la Mos Craciun?

Amalia Nastase, femeie de afaceri:Eu imi doresc sa primesc multa liniste si sa mai terminam cu agitatia din jurul nostru.

Malvina Cservenshi, designer bijuterii:Pe langa faptul ca imi doresc sanatate, imi doresc sa primesc ceva mic auriu, argintiu sau rosu. Ceva, orice obiect, care sa fie in culorile Craciunului.

Laura Cosoi, actrita:Imi doresc sa-mi ramana lucrurile pe care le am si sa fiu mai inteleapta, mai rabdatoare si mai buna.

Anca Lungu, prezentator tv:Eu nu vreau ceva anume de la Mos Craciun, ci vreau doar sa-i multumesc pentru copilaria minunata pe care am avut-o si pentru ca am primit cele mai frumoase daruri.

Jojo, actrita:Mie mi-a adus Mos Craciun o data pentru totdeauna cel mai frumos copil. Imi doresc ca el sa aiba parte de un Craciun incredibil, sa se simta bine, sa fie multumit si sa fie incantat.

Lista celor mici pentru Mos Craciun

Jojo, actrita:Achim isi doreste foarte mult un set de tobe. Alt set de tobe!

Anca Lungu, prezentator tv:Natalia va avea cadou ei sub bradul de Craciun si cred ca acele va fi un scaun de masina nou.

Andi Moisescu, prezentator tv:Mosule daca ne auzi, te rog sa vii incarcat, nu de alta, dar sa nu dezamagim copiii.

Urarile vedetelor pentru Craciun

Anca Lungu, prezentator tv:Sa aveti liniste, pace si sa fiti alaturi de persoanele dragi din viata voastra!

Amalia Nastase, femeie de afaceri:Va urez un Craciun linistit si sa simtiti ca totul se va schimba in viata voastra in bine!

Sonia Argint Ionescu, prezentator tv:Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi! Sanatate si liniste!

Andi Moisescu, prezentator tv:Sunt un clasic si dupa parerea mea, urarea care m-a facut intotdeauna fericit si pe care am imparatasit-o si altora este urarea clasica: Craciun fericit!

Text: Madalina Manole