Urmează să devii părinte? Participă gratuit la cursul online de puericultură organizat de CATENA

puericultura

Tații beneficiază de 5 zile libere în urmă participării la cursul online de puericultură*

Sarcina este un moment special, însă pe parcursul celor 9 luni apar o mulțime de semne de întrebare, viitorii părinți fiind copleșiți de gânduri și griji. Astfel, cursurile de puericultură organizate online de CATENA te vor ajuta să faci față cu brio primelor zile acasă cu bebelușul. Sigur, provocarea există și nimeni nu se îndoiește de acest lucru, însă informațiile primite de la specialișți vin în ajutorul celor care vor trece la această etapă, una nouă, plină de momente interesante și frumoase.

Speakerul invitat în cadrul cursurilor este Anca Bălășoiu, moașă licențiată, asistent medical, formator de asistenți medicali, inițiatorul proiectului Școala Mamei „Anca Bălășoiu”, desfășurat în cadrul Maternității Bucur, unde este moașă principala. A pregătit peste 15.000 de viitori părinți, așadar este mai mult decât familiarizată cu temerile și întrebările viitoarelor mame și viitorilor tati, toate acestea găsindu-și răspunsurile, cu mult calm și profesionalism.

Te invităm într-o călătorie online care va dura 2 ore

La curs pot participa gratuit toți viitorii părinți care vor să acumuleze informații teoretice și practice despre înțelegerea și îngrijirea bebelușului, dar nu numai. Se va discuta despre bagajul pentru maternitate, alăptare, plânsul bebelușului, băița bebelușului, nevoile bebelușului după naștere, relația bebelușului cu tatăl, unde va dormi cel mic, mituri, și-ți vor fi oferite răspunsuri la problemele care te frământă.

În plus, vei afla informații despre produsele special dedicate mamei și copilului.

Te așteptăm cu mare drag la curs! Te poți înscrie AICI!

* Atestatul se acordă în urmă completării unui scurt chestionar, în conformitate cu Legea concediului paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000, cu completările ulterioare din OUG 117/2022 și va fi eliberat în decurs de 15 zile după terminarea cursului.