Usher – impiedicat sa-si mai vada copiii de catre fosta sotie

0a0a0absher-009Desi pana acum Usher si fosta sa sotie aveau custodie comuna asupra copiilor lor, Usher de 4 ani si Navivd de 3 ani, acum Tameka vrea sa il impiedice pe Usher sa-i mai vada pe cei mici.

Tameka a depus la o instanta din Georgia documente prin care vrea sa demonstreze ca Usher nu si-a indeplinit obligatiile legale conform acordului lor.

Tameka spune ca fostul sau sot nu i-a cerut permisiunea in repetate randuri pentru a iesi cu cei doi copii din tara, nici nu s-a consultat cu ea inainte de a le angaja dadaca si nu a sunat-o pe ea prima data pentru a avea grija de copii cand el era plecat mai mult de 8 ore de langa cei mici – toate fiind lucruri pe care, conform legii, Usher era obligat sa le faca.

Cantaretul i-a inchis sotiei se pare si cardul de credit Saks 5th Avenue, desi ii promisese ca nu o va face, impiedicand-o pe aceasta sa se mai bucure de avantajele oferite de respectivul card. Tameka pretinde si ca fostul sau sot este in urma cu plata a 34 000$, pentru ca nu si-a indeplinit obligatia de a-i plati 5000$ pe luna pentru salariul dadacei. Tameka Raymond ii cere acum lui Usher si o pensie alimentara mai mare, motivand ca au existat schimbari substantiale in veniturile cantaretului de cand cei doi au divortat, in 2009.

Text: Bianca Badescu