Usher, jignit si dat afara din casa de fosta sotie, Tameka

UsherDaca credeai ca vedetele de peste Ocean sunt ferite de certuri si de situatii tensionate, ei bine, tin sa te anunt ca te inseli. Desi, la prima vedere, tinzi sa crezi ca viata cantaretului Usher este una ferita de probleme, realitatea este alta.

Desi este o vedeta internationala cunoscuta la nivel mondial si cu o avere estimata cu multe zerouri, Usher este om si tata inainte de toate.

Conform presei americane, se pare ca lupta in instanta pentru custodia copiilor poate duce la tensiuni inimaginabile intr-un fost cuplu. Asa se intampla si in cazul cantaretului care are parte de o lupta continua cu fosta sotie, dupa ce a depus documentele judiciare in Georgia.

Dupa ce a fost amenintat cu moartea de catre fosta sa sotie, se pare ca Usher nu poate trai fericit nici cu o alta femeie alaturi. Cantaretul a depus, in urma cu cateva zile, o marturie impotriva fostei sale sotii Tameka Foster in care o acuza de vatamare corporala atat impotriva lui, cat si impotriva actualei sale iubite.

Conform cotidianului TMZ, cantaretul, in varsta de 33 de ani, a depus o plangere impotriva fostei sale sotii in decursul zilei de luni, declarand ca a fost atacat de aceasta in casa din Atlanta. Se pare ca Tameka si-a pierdut cumpatul in momentul in care acesta a venit cu actuala sa iubita in casa cumparata in timpul casniciei lor. La incercarea cantaretului de a-si calma fosta sotie, aceasta l-a lovit in mod repetat si l-a jignit atat pe el, cat si pe iubita lui.
Ramane de vazut daca aceste marturii vor fi puse la dosar si daca judecatorul le va lua in considerare. Usher (33 de ani) si fosta lui nevasta, Tameka Foster (41 de ani), care impart in prezent custodia celor doi copii ai lor, doi baieti de 4, respectiv 3 ani, se lupta de ani buni in instanta, pentru ca ea doreste custodia deplina.

 

Text: Andreea Popescu