Usher: „Sunt un geniu”

8KcAMUsher este genul acela de persoana increzatoare in fortele proprii care gandeste ca tot ceea ce iese din mainile sale este perfect, considerand ca viata trebuie traita din plin si ca toti oamenii ar trebui sa aiba incredere in ei insisi. “Imi traiesc fiecare zi de parca ar fi ultima. De fiecare data cand fac ceva, ma gandesc ca este cel mai genial lucru facut vreodata, indiferent daca este asa sau nu.

Cred ca lucruri incredibile se intampla in fiecare moment iar eu ma simt in masura sa fac astfel de lucruri. Bucurati-va de fiecare moment trait! Eu chiar fac asta!”, a declarat artistul.

Cantaretul este foarte fericit ca arata bine si ca femeile se simt atrase de el. Este o binecuvantare sa ai un fizic frumos si sa crezi intotdeauna in tine. Inca din copilarie, Usher a stiut ca va ajunge pe culmile succesului: “Mama m-a indemnat inca de mic sa nu le mai spun oamenilor ca voi deveni un superstar, insa eu aveam nevoie sa cred in ceva”.

Ei bine, Usher ar putea fi un model pentru noi toti, mai ales in momentele in care ne simtim lipsiti de orice urma de speranta.

 

Text: Ruxandra Raica