Vadim Tudor, cucerit de Diana Matei

SEB_1489aaaaPrezenta in cadrul emisiunii Late Night Show, Diana Matei a avut o intalnire extrem de interesanta cu Vadim Tudor, invitat si el in cadrul aceleiasi emisii.

Cucerit de frumoasa artista, Vadim Tudor i-a facut doua cadouri: o colectie de 5 CD-uri de muzica romaneasca  – 105 piese alese de Vadim “bob cu bob ca vinul manastiresc”, dupa spusele politicianului, si o carte de aforsime, ultima aparuta sub semnatura lui, cu tot cu dedicatie speciala.

Tinuta Dianei pare sa fi fost motivul acestor cadouri, dar si al replicilor celor doi barbati, Andrei Duban si Vadim Tudor, care nu s-au abtinut de la intrebari si glume pe seama vestimentatiei „franjurate” a Dianei. Controversatul politician a intrebat-o daca asa merge pe strada, dar nu a apucat sa ii raspunda pentru ca Duban a sarit cu glumite, fapt ce l-a facut pe Vadim sa exclame cu zambetul pe buze: „E obsedat sexual baiatul asta!”.

Totusi, nici parlamentarul nu a ramas dator si a complimentat-o pe Diana: „Cat iti poate rezista un barbat, pe ceas? 2 minute, nu? Dupa care cade lat cu spume la gura”. Diana Matei a reusit sa le tina piept celor doi si le-a dedicat noua sa piesa, “Maria, te quiero!”.

Acest moment interesant din emisiune poate fi vizionat aici: http://dl.transfer.ro/Late_Night_Show_-_10_iulie_2012-transfer_RO-17jul-03ff6a.avi?t=1.

 

Text: Ruxandra Raica