Valentina Pelinel, o fiica model: „Imi place sa-mi rasfat mama”

Fostul model Valentina Pelinel a mostenit frumusetea si trasaturile interesante de la mama sa, Georgeta. Fiica nu rateaza nicio ocazie ca sa-i faca mici daruri mamei, pe care admite ca o rasfata cu cea mai mare placere. Recent a convins-o sa incerce un tratament de infrumusetare modern, si anume un lifting non-chirurgical care actioneaza pe baza ultrasunetelor focusate.

Intr-o singura sedinta, de 30-45 de minute, trasaturile fetei au fost reintinerite, iar efectul de lifting dureaza mai mult de un an de zile. Este un tratament care ofera rezultate maxime mai ales in cazul persoanelor cu varsta de peste 40 de ani, motiv pentru care Valentina l-a ales pentru mama ei.

„Imi place sa-mi rasfat mama asa ca i-am facut cadou o sedinta de tratament Ultraformer. Am invatat de la ea ce inseamna ingrijirea si de aceea acum este randul meu sa ma bucur alaturi de ea de efectele obtinute: tenul este acum intinerit, cu mai putine riduri si cu pometii bine conturati”, a povestit  Pelinel.O bunica intinerita

Tratamentul actioneaza prin intermediul celor trei aplicatoare, cu ajutorul ultrasunetelor focalizate, la adancimi diferite ale pielii, in functie de efectul dorit: unul ofera lifting, actul fermitate a pielii, iar al treilea reduce ridurile fine. Tratamentul a fost personalizat tocmai pentru a actiona eficient in rezolvarea problemelor mamei Valentinei, in functie de nevoile tenului.

Trucuri incredibile antiimbatranire

Valentina Pelinel, in varsta de 36 de ani, si-a inceput cariera de model in 1996, dupa ce a castigat concursul Top Model Romania. A facut parte dintre manechinele Casei de moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. In 1997, in urma unui contract semnat la New York, Valentina s-a stabilit in metropola americana, unde a devenit un model apreciat. In 2007 a urmat casatoria cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divortat insa in 2014. In prezent este implicata intr-o relatie cu omul de afaceri Cristi Borcea, alaturi de care are un baietel, Milan, de un an.

Text: Oana Baltoc