Vedeta care a slăbit 20 de kg în timp record

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, Rebel Wilson a slăbit în doar câteva luni, peste 20 de kilograme. Cunoscută din filmele de la Hollywood ca fiind “grăsuţa amuzantă”, aceasta face furori pe social media, mai ales că are şi un nou iubit.

Rebel a fost invitată la Monaco, la o gala mondenă, şi a surprins pe toată lumea, cu noua sa înfăţişare.  Actriţa australiană a postat, pe Instastory, un filmuleţ în care apare îmbrăcată într-o rochie vişinie. Astfel, fanii au putut observa cât de mult a slăbit vedeta.

https://www.instagram.com/p/CFqwwLpMW0v/

Rebel Wilson a mai postat o fotografie alături de iubitul ei, care este cu 11 ani mai tânăr ca ea.

Acum câteva luni, actriţa a mărturisit că îşi va prioritiza starea de sănătate, chiar dacă aceste kilograme i-au adus faima la Hoollywood, pentru că producătorii de acolo „au plătit-o cu bani mulți pentru a-și păstra kilogramele în plus”. Se pare că în industrie începe să fie o lipsă acută de actriţe plus-size.

Am împlinit 40 de ani în martie și mi-am promis că acesta va fi anul în care mă voi concentra pe beneficiile unei vieți sănătoase…Nu-mi doresc doar să ajung la o cifră anume. E mai mult de atât, este vorba despre abordarea psihică, despre motivul pentru care am fost supraponderală. Am avut un job și am fost plătită cu bani mulți pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”, a spus starul din Pitch Perfect.