Vedete care au devenit mame in jurul varstei de 40 de ani

shutterstock_80045704Programul incarcat si viata pe care o duc vedetele reprezinta, de cele mai multe ori, un impediment in ceea ce priveste dorinta acestora de a deveni mamici. Cele mai multe dintre aceste vedete reusesc sa devina mame abia dupa varsta sau in jurul varstei de 40 de ani. Desi aceasta varsta poate parea una destul de avansata, iata cateva mamici celebre care nu au tinut cont de varsta in ceea ce priveste dorinta lor de a deveni parinti.

 

Julia Roberts a devenit mamica a doi gemeni la 37 de ani, insa nu s-a oprit aici. La 40 de ani, starul din productia „Pretty Woman” a mai nascut un baietel sanatos si frumos, aducandu-i vedetei implinirea sufleteasca.

 

Halle Berry a incercat de mai multe ori sa ramana gravida, insa pana la urma a reusit sa devina mamica la varsta de 41 de ani, facandu-l pe iubitul sau tatic. Fetita celor doi se numeste  Nahla Ariela Aubry.

 

Salma Hayek a devenit si ea mama la 41 de ani, iar relatia ei cu Francois-Henri Pinault s-a materializat in anul 2009, cand fetita cuplului avea doi ani de zile.

 

Madonna a nascut si ea un baietel dupa varsta de 40 de ani, un baietel al carui tatic este regizorul Guy Richie, fostul sot al Madonnei.

 

Brooke Shields a trecut prin multe incercari pentru a deveni mamica. Dupa multiple fertilizari in vitro, la 37 de ani a nascut-o pe prima sa fiica Rowan, iar la 40 de ani a conceput-o pe cea de-a doua fiica a sa, Grier.

 

Uma Thurman se alatura si ea acestor celebritati. Desi Uma si fostul ei sot Ethan Hawke au deja doi copii impreuna, Uma, care are 41 de ani in prezent, este insarcinata din nou, asteptand sa nasca in luna mai.

 

Text: Ruxandra Raica