Vedete care au născut în secret

Rihanna și Serena Williams au devenit mame pentru a doua oara, dar au ținut… secret. Vedetele au preferat să păstreze un mister în jurul datei nasterii copiilor lor. Însă, în această săptămâna, atât cântăreața, cât și tenismena au facut marele anunt.

Farmaciștii Catena recomandă crema pentru vergeturi Rilastil Stretch Marks, un tratament specific antivergeturi care, prin textura bogată și cremoasă, este potrivită pentru un masaj lung și pozitiv. Crema vergeturi conține un complex de aminoacizi, vitamine și ulei din tărâțe de ovăz care cresc elasticitatea pielii și luptă împotriva deteriorării acesteia.Rihanna, mama de doi băieți

Rihanna a născut un băieţel la începutul lunii august, al doilea copil al ei cu rapperul ASAP Rocky, a anunţat, luni, presa tabloidă din Statele Unite, citată de AFP.

Al doilea copil al cântăreţei Rihanna, un superstar al muzicii pop, s-a născut la începutul lunii august, a precizat site-ul TMZ, potrivit Agerpres.  „Surse direct informate ne-au spus că bebeluşul a venit pe lume în data de 3 august la Los Angeles. Nu cunoaştem încă numele copilului, dar ştim că acesta începe cu litera „R” şi că este vorba despre un băieţel”, a dezvăluit acelaşi site american, specializat în publicarea de articole despre celebrităţi. Rihanna a devenit mamă pentru prima dată după ce a născut un băiat la sfârşitul lunii mai 2022.

Ultima apariție publică a celebrei Rihanna a fost în luna iunie, când ea și Rocky au fost în turneu prin lume, iar atunci părea că nu mai are mult și va naște. Rihanna și-a anunțat cea de-a doua sarcină în luna februarie, în timpul pauzei show-ului Super Bowl. RiRi a afișat burtica de gravidă, șocând telespectatorii din întreaga lume.

Serena Williams, mama de două fete

Serena Williams a devenit din nou mamă, după ce a adus pe lume a doua sa fetiţă, a anunţat soţul acesteia, Alexis Ohanian, care a precizat că mama şi fiica se simt bine.

“Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a scris tatăl micuţei, fondatorul forumului online Reddit, care a adăugat “că nou-născuta este fericită şi are o stare de sănătate bună, iar mama e bucuroasă şi sănătoasă”.

 

Postarea înfăţişează familia zâmbitoare, cu Serena Williams purtând-o pe micuţă în braţe, lângă fiica sa mai mare.

“Sunt recunoscător să anunţ că este multă dragoste în casa noastră: o fetiţă nou-născută fericită şi sănătoasă şi o mamă fericită şi sănătoasă. Mă simt recunoscător”, a mai scris Ohanian pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter.

Foto: shutterstock, libertatea.ro, x,