Vedete infectate cu noul coronavirus

Mai multe vedete diagnosticate cu noul coronavirus în ultimele săptămâni s-au vindecat şi au ieşit deja din perioada de carantină. Iată ce mai fac şi cum se mai simt vedetele care au fost infectate cu Covid-19.Tom Hanks şi soţia, Rita Wilson

Primele vedete care au declarat că au fost testate pozitiv cu noul coronavirus au fost Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson. Au trecut aproape trei săptămâni de atunci, iar cuplul care a descoperit că s-a infectat în Australia, în timpul unor filmări, a reuşit să se întoarcă în Los Angeles, după perioada de carantină. Cei doi sunt primii din lungul șir de vedete infecate cu coronavirus, dar acum se simt bine, stau acasă, în izolare, respectând distanţarea socială.

Kristofer Hivju

Actorul din Game of Thrones, Kristofer Hivju a anunţat, pe 17 martie, că are Covid-19. “Salutări din Norvegia! Îmi pare rău să spun că, astăzi, am fost testat pozitiv cu COVID-19, Coronavirus. Familia mea și cu mine vom sta în autoizolare atâta timp cât este nevoie. Mă simt bine – am doar simptome ușoare de răceală…”, povestea actorul acum două săptămâni pe contul său de socializare, însă de atunci nu a mai dat fanilor nicio veste.

Idris Elba şi soţia sa

Idris Elba face parte şi el dintre primele vedete diagnosticate cu noul coronavirus. Acesta a dat trista veste fanilor pe contul său de Twitter. Actorul le-a dat fanilor un update pe 26 martie în care îi anunţa că se simte bine, dar că încă stă în carantină. Între timp, pentru că nu a dorit să stea departe de Idris, şi soţia sa, Sabrina Dhowre a luat virusul.

Olga Kurylenko

Actriţa din James Bond, Olga Kurylenko a recunoscut că are febră şi simte o oboseală acută, simptome ale Covid-19 şi că se află în carantină la domiciliu. Vedeta postează destul de des pentru a-şi ţine informată comunitatea din Social Media. Actriţa spune că s-a vindecat complet şi pentru a dovedi acest lucru, a postat o fotografie în timp ce-şi ţine fiul în braţe.

Daniel Dae Kim

În carantină, fostul actor din Lost, Daniel Dae Kim îşi ţine fanii informaţi despre starea sa de sănătate şi le mulţumeşte de încurajări. El se simte bine şi îşi îndeamnă comunitatea să respecte sfaturile privind distanţarea socială.

Debi Mazar

Actriţa Debi Mazar şi-a anunţat fanii că se simte mai bine după cele 10 zile de carantină. Ea recunoaşte că simptomele au fost accentuate, chiar urâte, având febră mare, însă de trei zile a început să-şi revină.

Andy Cohen

Starul Andy Cohen a declarat, săptămâna trecută, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. De atunci şi până acum, vedeta nu a mai dat nicio informaţie privind starea sa de sănătate.

Placido Domingo

Cântăreţul spaniol de operă, Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a fost infectat cu Covid-19 acum câteva săptămâni. Artistul se află în spital, iar familia sa în izolare la domiciliu. Se zvoneşte că Placido Domingo nu se află într-o stare ameliorată, ba chiar, starea sa s-a mai deteriorat.

Kanika Kapoor

Cântăreaţa de la Bollywood, Kanika Kapoor, a fost testată pozitiv pentru a patra oară consecutiv. Ea se află în spital de pe 20 martie, după ce s-a întors din Londra acuzând simptome de tuse şi febră.

Floyd Cardoz

Bucătarul indian celebru, Floyd Cardoz, și el una dintre vedete infectate cu noul coronavirus a decedat săptămâna trecută din cauza unor complicaţii apărute din cauza Covid-19.

Itziar Ituño

Itziar Ituño, actriţa din serialul Casa de Papel a fost diagnosticată cu noul coronavirus acum două săptămâni. Aceasta nu postează noutăţi referitoare la starea ei de sănătate, dar promovează noul sezon al serialului, ceea ce înseamnă că vedeta se simte mai bine.

Boris Johnson

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anunţat că suferă de noul coronavirus. Cu toate astea, el face videouri din carantină în care îi roagă pe cetăţeni să stea în case.

Din păcate, coronavirusul a făcut victime şi printre casele regale

Prinţul Albert de Monaco

Prințul Albert al II-lea e Monaco a fost testat pozitiv cu COVID-19. Deși are 62 de ani, acesta se simte bine și este carantinat la domiciliu, de unde continuă să lucreze.

Prinţul Charles

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a fost testat și confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Nu se cunoaște încă felul prin care s-ar fi putut infecta cu virusul, dar se crede că, fiind prezent la mai multe evenimente publice în ultimele săptămâni, iar la unele dintre acestea participând şi Prinţul Abert al II-lea de Monaco deja infectat, l-ar fi putut îmbolnăvi şi pe acesta. 

Prinţesa Maria Teresa a Spaniei

Prinţesa Maria Teresa de Bourbon-Parma a decedat, săptămâna trecută, la Paris, la vârsta de 86 de ani, din cauza infectarii cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de fratele său, prinţul Sixtus Henry de Bourbon-Parma, care a făcut un apel ca oamenii “să se roage pentru odihna eternă a surorii sale”. Ceremonia religioasă a avut loc, vineri, la Madrid.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images