Vedete cu chef de… viata!

Prima betie este un moment de care unii isi amintesc cu mare haz, unii cu usoara jena, iar altii nu si-l mai amintesc deloc. Surprinse la petrecerea aniversara data in cinstea lui Jack Daniel’s, vedetele autohtone au rememorat prima lor betie si, desi au trecut 164 de ani de la nasterea legendarului Jack, acestea inca isi mai aduc aminte de prima intalnire cu Jack… cu Jack Daniel’s, insa!

 Tuica, visinata si palinca le-au dat dureri de cap vedetelor

Roxana Ionescu, prezentator tv: “Eram foarte mica, eram la scoala si am descoperit butoiul cu visinata si am mancat cateva visine de acolo.”

Ellie White, artist: “M-am imbatat o singura data cand am luat la facultate. Am sarbatorit cu familia si m-am imbatat dintr-un lichior dulce.”

Cosmin Tudoran, artist, trupa Cassa Loco: “O, da! Prima betie a fost din tuica cu Fanta! Nu-i bun! Nu incercati!”

Adina Buzatu, stilist vestimentar: “M-am imbatat o singura data si atunci din palinca. Era frig si am baut un paharel de palinca si am avut o senzatie ca in desene animate. Am simtit cum coboara ascensorul direct din cap in picioare. Am crezut ca mor! De la un paharel eram deja beata.”

 

Dan Bitman nu a uitat prima betie, dar… nu si-o mai aminteste!

Raluka, artist: “M-am trezit intr-o dimineata in cada si nu stiam ce caut acolo! Dar cred ca toti am patit d-astea si nu vreau sa ma simt prost! Imi place mult sa petrec si imi place sa petrec cu Jack Daniel’s!”

Jorje, prezentator tv: “La prima intalnire cred ca a fost Jack cu mine si nu eu cu el! Prima betie am avut-o la 18 ani! Acum nu mai pot sa fac asta pentru ca ma scoate din circuit vreo doua zile si nu-mi permit!”

Dan Bitman, artist, trupa Holograf: “Nu-mi amintesc prima betie! Pai ce betie e aia sa-ti mai aduci aminte dupa?! Aia nu e betie!”

Gabriel Maga, artist, trupa Vunk: “Prima intalnire cu Jack Daniel’s a fost, cred ca pe la 14 ani, cand unchiul vecinului a adus o sticla din strainatate. Parintii erau plecati si noi dupa scoala veneam si beam din sticla si puneam in loc ceai, ca sa nu se prinda parintii.”

 

Oana Ionita nu cheltuie banii pe alcool

Calin Goia, artist, trupa Voltaj: “Tin minte ca l-am intalnit pe Jack demult si ca ne-am simtit bine impreuna. Intotdeauna ne simtim bine. Este un prieten de nadejde.”

Oana Ionita, coregraf: “Toata copilaria mea, nu ca vreau sa par fata cuminte, dar am fost mult prea zgarcita si n-am fumat si n-am baut. Am zis ca banii pe care as putea sa-i dau pe un pahar de bautura sau pe o tigara, ii strang si pot sa-mi iau o masina si, astfel, mi-am luat un Oltcit, apoi un Matiz si apoi un Golf si tot asa!”

Claudia Pavel, artist: “Cred ca am gustat pe la 18 ani. Nu-mi amintesc de betii, dar imi amintesc ca nu mi-a placut deloc si nu intelegeam de ce le place adultilor! Ulterior am inceput sa mai beau si eu cate un pahar.

Horia Brenciu, artist: “Nu m-am imbatat niciodata! Nu! Nu! Dar o sa beau acum!”

 

Text: Madalina Manole