Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoare

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareMulte dintre noi fac schimbari radicale de look si dupa aceea fac eforturi mari, pe perioade lungi, pentru a reveni la culoarea pe care au schimbat-o. Eu, de exemplu, in trecut, am facut o greseala groaznica in ceea ce priveste podoaba capilara. Am ales sa spun aceasta poveste pentru ca blondul va fi mereu in tendinte. Pe vremea aceea, am facut trecerea de la blond la brunet, iar dupa o luna am ajuns sa-mi urasc parul. Am avut nevoie de mult timp pentru a-mi deschide iar parul la culoare. Multe dintre noi poarta ani de zile aceeasi culoare la par, incat acea culoare ajunge sa le reprezinte. Acest lucru este valabil in special pentru celebritati.

Am vazut ca tot mai multe celebritati de peste Ocean isi schimba culoarea parului care le-a consacrat si fac treceri – dezastruoase sau mai putin dezastruoase – de la o culoare la alta. Check out prezentarea noastra si spune-mi ce crezi: blonde sau brunete, cum iti plac mai mult?

Oh, si cele mai multe dintre aceste celebritati s-au intors la culoarea blonda. Ziceam si eu. 🙂

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareReese Witherspoon: Desi a primit foarte multe aprecieri si complimente atunci cand si-a schimbat culoarea parului, mie si majoritatii fanilor sai ne place mult mai mult cum ii sta blonda.

 


Blake Lively:
Stiu ca meseria de actrita te obliga practic sa te supui cererilor producatorilor de film, dar chiar nu cred ca a fost o idee buna ca Blake sa-si schimbe culoarea parului. Eu zic ca Lively este o blonda uimitoare si parul ei ar trebui sa ramana asa mereu.

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareRachel McAdams: Ea este asa frumoasa blonda, incat nu ar trebui sa-si schimbe niciodata culoarea podoabei capilare.

 

 

Scarlett Johansson: Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareJohansson arata asa de bine blonda, incat ar putea schimba personajul Black Widow (Vaduva neagra) cu Blonde Widow (Vaduva blonda).

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareBeyonce: Regina Bey a spus ca prefera culoarea blonda in ceea ce ii priveste podoaba capilara. Nimic de comentat aici.

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareBritney Spears: Ar trebui sa fie o lege prin care Britney Spears sa fie obligata sa ramana blonda pentru totdeauna.

 

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareJennifer Lawrence: Sincer? Ea este ireprosabila si tocmai de aceea nu pot comenta nimic in privinta parului ei, insa eu tot sunt de parere ca este mai frumoasa blonda, nu?

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareDemi Lovato: Bine, ai putea crede ca sunt nebuna, dar, de fapt, imi place parul blond. Din fericire, ea arata bine cu ambele culori, probabil tocmai de aceea si jongleaza cu ele.

 

Vedete de peste Ocean carora le sta mai bine vopsite blonde decat cu orice alta culoareJessica Simpson: Iti amintesti scurta perioada de timp in care Jessica Simpson si-a vopsit parul saten inchis si a incercat sa ne faca sa uitam ca, de fapt, blondul a fost culoarea care a consacrat-o? Ei bine, ma bucur ca, intr-un final, si-a dat si ea seama ca nicio culoare nu arata mai bine pe parul ei decat blondul.

 

Text: Andreea Popescu

iulie 25th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate