Vedete la volan

Le vedem pe scena, le vedem la televizor, insa cum arata vedetele noastre la volan? Oare apasa acceleratia mai mult decat trebuie? Oare isi pun centura de siguranta? Oare incalca regulile de circulatie sau sunt prudente? Claxoane? Muzica la maximum in boxele masinii? Oare cum reactioneaza cand politia le cere socoteala? Se folosesc de statutul lor de persoane publice sau isi recunosc greseala? Iata ca noi am fost curiosi sa aflam cum se descurca in trafic divele autohtone si nu mica ne-a fost mirarea sa aflam ca, de la mici tamponari si probleme cu parcarea si pana la permis de conducere suspendat, vedetele noastre le-au cam trait pe toate! Insa sfatul nostru este sa respectati intotdeauna regulile de circulatie, caci, lasand gluma la o parte, orice mica neatentie sau imprudenta facuta la volan va poate pune in pericol nu doar propria viata, ci si pe cea a celor din jurul vostru.

Raluka, artist: “Eu am permis de aproximativ opt luni, dar conduc ca o nebuna, imi place maxim si, de fiecare data cand ma urc la volan, sunt Speedy Gonzalez prin oras. Pana acum am avut noroc sa nu ma prinda politia!”

Andreea Ibacka, actrita: “Eu conduc ca un barbat! Desi am mai lovit si eu masina, niciodata nu am avut un accident grav. Am facut tamponari usoare, mai ales ca eu conduc, pe langa masina mea mica, si o dubita. Imi place sa conduc cu muzica la maxim si asa nu aud nici claxoanele din jurul meu.”

Diana Dumitrescu, actrita: “Imi place sa calc acceleratia si am luat si eu de cateva ori amenda pentru viteza prea mare. Dar daca gresesc, platesc! Nu am vrut sa conving niciodata un politist ca merit iertata!”

Iulia Vantur, prezentator TV: “Prietenii mei imi spun ca sunt ca un barbat la volan. O fi de bine? O fi de rau? Nu stiu! Am avut si permisul ridicat pentru ca am mers cu viteza. Nu a fost mult peste limita, dar a fost!”

Giulia Anghelescu, artist: “Eu am atestat de pilot de raliu, insa in trafic sunt prudenta. O singura data m-a luat radarul, dar eram doar cu doi kilometri peste limita legala.”

Xonia, artist: “Nu pot sa incurc traficul si sa merg cu viteza minima pentru ca apoi ma claxoneaza toata lumea, asa ca trebuie sa incalc si eu niste reguli. Dar, daca sunt prinsa, zambesc putin si le spun politistilor ca nu sunt din Romania si-i rog sa ma ierte.”

Roxana Ciuhulescu, prezentator TV: “Eu sunt un sofer profesionist, am toate categoriile si toate atestatele, dar, ca sofer de rand, respect toate regulile de circulatie.”

Tania Budi, vedeta TV: “Imi place viteza si, cand prind autostrada spre Constanta libera, merg si cu 220 km/h.”

Alexandra Badoi, prezentator TV: “Recunosc ca nu ma descurc prea bine la volan. Cu parcarea am probleme mari. Daca am spatiu suficient, parchez, daca nu, dau ture cu masina pana gasesc un loc liber de parcare.”

Farmacistii Catena recomanda produsul Stresclin Lactium. Daca iti doresti sa combati eficient starile de nervi si agitatie, atunci cu siguranta vei fi incantata de suplimentul alimentar Stresclin Lactium! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole