Vedete sub lupa

jennifer-garnerStiu ca foarte multe dintre voi luati vedetele internationale drept etalon, le admirati si incercati sa le urmati intocmai. Puse intr-o lumina potrivita, machiate ca la carte de catre profesionisti si photoshopate, nici nu au cum sa arate altfel decat foarte bine.

Nu va faceti insa iluzii, vedetele sunt si ele oameni si au atat calitati, cat si defecte, ca si noi, oamenii obisnuiti. In spatele zambetelor largi, al tinutelor impecabile, al coafurii frumos aranjate si al mirosului fin de parfum se ascund anumite imperfectiuni, despre care noua ne placem sa spunem ca fac o persoana mai interesanta, mai altfel. Ce-i drept, cu tehnologiile de astazi, exista posibilitatea ca, in cativa ani, expresiile fetelor sa dispara iar noi, oamenii, sa nu fim mai mult decat niste papusi.

 

Jennifer Garner

Jennifer Garner, sotia lui Ben Affleck, este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume si chiar nu avem nimic de obiectat aici. Zambetul seducator, silueta de invidiat dar si discretia ei fac ca Jennifer sa fie foarte admirata si iubita. Daca nu ati observat insa, noi am vrea sa va dezvaluim ca Garner ascunde un defect la piciorul drept, si anume degetul mic sta practic „cocotat” peste cel de langa el. Un defect destul de incomod, mai ales atunci cand Jennifer trebuie sa imbrace rochii de gala si sa poarte sandale pretioase. Aceeasi problema se pare ca o mai au Halle Berry sau Kate Hudson.

 

Karolina Kurkova

Supermodelul de origine ceha are un buric… atipic. De fapt, modelul celebrei case Victoria’s Secret nu are buric. Ei bine, in urma unei operatii suferite in adolescenta, Karolina a ramas cu un semn ciudat in locul buricului, insa in pictoriale beneficiaza de unul cu ajutorul programului numit Photoshop. Chiar si asa, ar trebui sa luati in calcul faptul ca este un model foarte apreciat, cu foarte multe prezentari la activ si foarte frumoasa.

 

Megan Fox

O fi Megan Fox una dintre cele mai sexy si mai frumoase femei din lume cu forme de invidiat si ochi care aproape ca-ti taie rasuflarea, insa ceea ce sigur nu stiati este ca Megan sufera de hipocratism, adica are degetele mari boante. Nu este deloc placut pentru o femeie ca mainile ei sa nu aiba un aspect tocmai placut, avand in vedere ca degetele si respectiv unghiile sunt printre primele pe care le observam la o persoana.

 

Seal

Fostul sot al lui Heidi Klum, Seal, sufera de lupus eritematos discoid, o boala care se pare ca l-a chinuit toata tineretea si care i-a lasat semne adanci pe chip. Cu toate acestea, Seal este un barbat cuceritor, are un farmec aparte si orice femeie i-ar putea cadea in brate. Sunt sigura ca de aceeasi parere a fost si Heidi Klum atunci cand s-a indragostit de el si ca nici macar nu a luat in calcul acest defect.

 

Gerard Butler

Gerard Butler este un barbat foarte sexy si multe femei suspina dupa el. Ce poate ca nu ati observat multe dintre voi este ca Gerard are o ureche clapauga, care este posibil sa il faca si mai atragator, si mai dorit de catre doamne si domnisoare. Sa nu ne intelegeti gresit, noi nu criticam defectele fizice, ci incurajam oamenii sa se accepte asa cum sunt si sa invete ca astfel de lucruri ne fac sa fim unici si foarte frumosi.

 

Text: Ruxanadra Raica