Vedetele de peste Ocean, concert caritabil pentru oamenii loviti de uraganul Sandy

wenn5780564Uraganul Sandy care a facut ravagii acum cateva luni a provocat deja daune materiale semnificative pe coasta de est a SUA, sute de mii de oameni fiind evacuati, zeci de strazi fiind deja inundate in New York, New Jersey, Atlantic City si alte cateva orase. Situatia dezastruoasa le-a determinat pe celebritatile de peste Ocean sa ia masuri in aceasta directie.

Prin urmare, nume mari din industria cinematografiei, dar si a filmului au pus umarul la bataie si s-au pus de acord sa participe la un concert caritabil realizat cu scopul de a-i ajuta pe cei loviti de uragan. Concertul poarta numele de “The Concert for Sandy Relief”. Leonardo DiCaprio si Kristen Stewart sunt cei care vor deschide marele eveniment. Printre celebritatile care isi vor face aparitia se numara si Karlie Kloss, Combs Sean “P Diddy”, Paul McCartney, Bruce Springsteen si E Street Band, Kanye West, Alicia Keys, Coldplay, Roger Waters, Eddie Vedder, Dave Grohl si Eric Clapton.

Adam Sandler este si el prezent, fiind singurul din aceasta serie de celebritati care a ajutat la strangerea de fonduri in luna septembrie a anului 2001, in urma atacurilor teroriste.

Spectacolul va fi transmis de posturile de televiziune AMC, CBS, HBO, Showtime, VH1 Classic, Encore, Epix, IFC si Sundance Channel, in Statele Unite. De asemenea, acesta va fi transmis si de catre AOL, Hulu, YouTube, Vevo, Yahoo si iHeartRadio.

Banii stransi in urma concertului vor fi donati fundatiei “Robin Hood Foundation’s Hurricane Sandy”.

 

Text: Andreea Popescu