Vedetele il asteapta pe Mos Nicolae!

Daca ati fi crezut ca doar copiii isi pregatesc incaltamintea in asteptarea lui Mos Nicolae, ei bine, noi am descoperit ca si unele dintre vedetele noastre au un adevarat ritual de intampinare a mosului. Cu ghetutele sau cizmulitele curate si asezate ordonat la geam, cu lista de cadouri completata, starurile autohtone il pandesc in seara de 5 decembrie pe Mos Nicolae.

 Cum se pregatesc vedetele in asteptarea lui Mos Nicolae?

Andra, artist: “Eu nu pot sa spun ca ma pregatesc in mod deosebit, dar stiu pe cineva care se pregateste mai mult decat mine. David abia asteapta sa vina si Mos Nicoale si Mos Craciun, dar numai daca este cuminte.”

Radu Valcan, actor: “Noi ne rasfatam cu mici atentii atunci cand sunt zile ca Mos Nicolae sau Mos Craciun, dar este mai mult un motiv de a petrece timp impreuna cu prietenii si cu familia. Cand mergem la tara sau cand ne strangem mai multi, organizam o tombola cu premii, dar premiile sunt mai mult simbolice: o ata, o bricheta, o foarfeca, scobitori, adica niste chestii mai mult funny.”

Smiley, artist: “Aoleu! Nu m-am pregatit deloc sa-l astept pe Mos Nicolae si cred ca ma va lua pe nepragatite anul acesta! Dar am fost cuminte si nu am primit niciodata o nuielusa.”

Theo Rose, artist: “Eu am ghetutele pregatite! Mosului ii cer putere de concentrare pentru bac!”

Geanina Ilies, prezentator tv: “Eu mi-am pregatit si mi-am spalat toate cele 100 de perechi de pantofi ca sa-l intampin pe Mos Nicolae.”

Liviu Varciu, prezentator tv: “Eu mi-am pregatit ghetutele si o bata de baseball pe care o tin dupa usa. In caz ca vine vreu sa-l prind pentru ca nu a venit de foarte mult timp, si daca-l prind eu nu-i mai dau drumul sa plece. Asa ca m-am pregatit cu de toate, chiar si cu carnati!”

 

Lista de cadouri, pregatita!

Nu doar vedetele il asteapta pe Mos Nicolae, ci si copiii acestora care si-au facut o lista de cadouri de-a dreptul impresionanta, care, fara doar si poate, trebuie onorata.

Geanina Ilies, prezentator tv: “Anul acesta nu si-a facut lista, dar stiu ca anul trecut a avut o lista foarte draguta. Il astept si anul acesta avand in vedere ca a inceput sa scrie si mai bine si mai frumos si inca ii astept lista”

Daniel Osmanovici, prezentator tv: “ Fiica-mea are 3 ani si se chinuie sa-mi deseneze ceea ce vrea de la Mos. Acum isi doreste un catel care face pipi. Nu stiu cum si in ce fel si nici nu stiu pe unde l-a descoperit dar ea asta vrea: un catel care face pipi!.”

Andra, artist: “David este un copil cuminte dar nu trebuie invatat de mic ca totul i se cuvine. Eu stiu deja ce isi doreste el. Vrea oul acela de ciocolata si o masinuta. Acum il impresionezi cu orice, chiar si cu un covrig.”

Razvan Fodor, prezentator tv: “Noi o sa fim plecati in America de Mos Nicolae, dar ne vom intoarce de acolo cu cadouri. Diana isi doreste papusi si jucarii de plus.”

 

Text: Madalina Manole