Vedetele ne invata… reteta fericirii

De cele mai multe ori, starile de nervozitate ne impiedica sa fim optimisti si fericiti. Pentru ca si vedetele noastre se confrunta cu acestea, am fost curiosi sa aflam ce remedii aplica in situatiile limita si, totodata, am descoperit ce ingrediente ar trebui sa contina, in viziunea lor, reteta fericirii.Cum reusesc vedetele sa faca fata unei stari de agitatie si sa se detensioneze?

Carmen Negoita, fashion blogger: „Eu ma duc in alta camera, trag aer in piept si incep sa ma gandesc la solutii. Se spune ca, atunci cand ai foarte multa treaba, este bine sa te duci sa dormi putin pentru ca, atunci cand te trezesti, reusesti sa vezi mult mai clar prioritatile si astfel sa faci mult mai bine lucrurile.”

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Eu ma detensionez foarte bine la sala. Am constatat de-a lungul timpului ca orice forma de miscare fac, fie ca ma duc la alergat in parc sau ca ma duc la o ora de yoga, are un efect fantastic asupra starii de spirit.

Albertina Ionescu, prezentator TV: „Eu reusesc sa ma relaxez de fiecare data cand privesc cerul pentru ca acolo, sus, totul este foarte linistit, fie ca sunt nori sau este soare.

Andreea Banica, artist: „Ma gandesc intotdeauna la fetita mea si la faptul ca trebuie sa o cresc si acest fapt ma ajuta sa ma calmez.

Amalia Nastase, femeie de afaceri: „De la o anumita varsta, nu prea te mai enervezi din orice si incerci sa iei viata mai light, pentru ca, daca traiesti toata viata in priza, atunci te arzi foarte repede.

Care este ritualul de relaxare al celebritatilor autohtone?

Maria Marinescu, designer vestimentar: „In opinia mea, cea mai buna metoda de relaxare este masajul.

Amalia Nastase, femeie de afaceri: „Eu ma relaxez si ma linistesc cu ajutorul meditatiei, insa reusesc asta doar seara, nu si in timpul zilei.

Cum reactioneaza vedetele atunci cand trec printr-o stare de nervi?

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Cand am nervi, urlu. Recunosc ca urlu!

Maria Marinescu, designer vestimentar: „Mai nou, de cand sunt mama, ajung la niste tonalitati vocale pe care nu le experimentasem inainte.

Albertina Ionescu, prezentator TV: „Cand ma enervez, ma incrunt, imi frec mainile si de obicei exclam: «La naiba, nu se poate! Nu si astazi!»

Care sunt ingredientele de baza pe care ar trebui sa le contina reteta fericirii?

Andreea Banica, artist: „Nu pot sa zic ca am gasit reteta fericirii, insa pot sa zic ca am avut noroc de la Dumnezeu sa am o familie unita, fericita si linistita, si asta este tot ce imi doresc.

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Pentru mine este important sa am o familie numeroasa si sanatoasa, asa ca reteta mea contine sanatate, familie si, ca sa va spun adevarul, si bani. Banii sunt importanti pentru a fi, poate nu fericit, dar cu siguranta linistit.

Maria Marinescu, designer vestimentar: „Ingredientul de baza in reteta fericirii este dragostea. Eu asa cred!

Amalia Nastase, femeie de afaceri: „Cred ca pentru a fi fericit este important sa te iubesti si sa te accepti pe tine insati/insuti asa cum esti.

Carmen Negoita, fashion blogger: „Fericirea este, asa cum spunea cineva, o calatorie. Nu trebuie sa tintesti catre o destinatie, nu trebuie sa spui: «Vreau sa ajung sa fiu fericit pentru totdeauna», pentru ca asta nu exista!

Albertina Ionescu, prezentator TV: „Reteta mea este zambetul; un zambet larg, foarte mult optimism si foarte multa dragoste impartasita si primita!

Farmacistii Catena recomanda produsul Stresclin Lactium. Daca iti doresti sa combati eficient starile de nervi si agitatie, atunci cu siguranta vei fi incantata de suplimentul alimentar Stresclin Lactium! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole