Vedetele rasfata copiii dintr-un centru de plasament

vedete-centru-plasamentInaintea sarbatorilor pascale, vedetele si-au unit fortele, in cadrul unui eveniment caritabil, pentru a ajuta si a incuraja copiii dintr-un centru de plasament din Bucuresti. Astfel, Catalin Botezatu, Corina, Bianca Ionita si alte cateva personaje mondene si-au dat intalnire cu micutii in Plaza Romania, acolo unde au petrecut o dupa amiaza impreuna.Dulciuri si jucarii pentru cei mici

Cunoscut pentru gesturile sale caritabile, Catalin Botezatu le-a oferit copiilor ghiozdane Lamonza, dulciuri si jucarii, iar Corina i-a incantat pe micuti cu melodiile sale. Fara sa stea pe ganduri, li s-au alaturat Claudia Patrascanu, Ianna Novac si Paula Chirila, insotite de copiii lor, dar si viitoarea mamica, Bianca Ionita. Vedetele si-au demonstrat din nou talentul artistic si au pictat oua gigant spre deliciul celor prezenti la eveniment.

” Va invit pe toti cei care aveti o viata implinita sa va aplecati zilele astea privirile si spre cei care au lipsuri majore. Macar in ajun de sarbatori sa o facem daca in cursul anului ne pierdem in vietile si problemele noastre si uitam. Eu am plecat ieri multumim sufleteste ca am stat cu cei mici o dupa amaiaza intreaga, ca i-am vazut zambind, ca le-am pus rucsacelele in spate si ca ne-am jucat impreuna. Nici nu-si doreau mai mult!”, a declarat Catalin Botezatu.

Text: Madalina Manole