Vedetele si copiii lor au lansat noul sediu al Gradinitei Junior School

Vedetele si copiii lor au lansat noul sediu al Gradinitei Junior SchoolDe curand a avut loc lansarea celui de-al treilea sediu al Gradinitei Junior School din compexul de birouri Upground, zona metroul Pipera, eveniment ce s-a bucurat de prezenta unor vedete de top precum Andreea Marin Banica, Simona Patruleasa, Virgil Iantu, Raluca Moianu, Vlad Enachescu si Carmen Trandafir.

Cu totii au venit insotiti de copilasii lor, care sunt fosti, actuali sau chiar viitori elevi in cadrul Junior School. Cei prezenti la locatie au avut parte de experiente inedite, fiind transpusi intr-o lume minunata creata special pentru cei mici. O piesa de teatru, un workshop de cooking, jocuri pentru cei mici si pentru cei mari, toate acestea s-au regasit in cadrul evenimentului de lansare Junior School.

In plus, cei prezenti au putut cunoaste si o alta latura a vedetelor, si anume aceea de parinti grijulii, care se implica cu dragoste in viata copiilor lor.

Si pentru ca motto-ul gradinitei este “Locul unde copilul tau poate invata tainele lumii”, la Junior School copii vor descoperi un univers care le va dezvalui noi perspective.

 

Text: Andreea Popescu

septembrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate