Vernisajul “Poduri Europene 2012”, un eveniment de succes

Vernisajul “Poduri Europene 2012”, un eveniment de succesVineri, pe data de 8 iunie, a avut loc vernisajul “Poduri Europene 2012”, organizat de Fundatia Fildas Art si sponsorizat de Farmaciile Catena. Vernisajul a inceput la ora 18:00 si a fost prezentat de doamna Doina Pauleanu, critic de arta si director al Muzeului de Arta Constanta. Proiectul a urmarit cresterea interesului pentru creatiile de pictura si sculptura si sprijinirea cunoasterii acestora.

Expozitia care ramane deschisa pana pe data de 1 iulie cuprinde lucrari de pictura si sculptura realizate in tabara  internationala organizata, ca in fiecare an, la Eforie Sud si gazduita de Muzeul de Arta din Constanta. La editia de anul acesta au participat 19 artiste din Romania, Germania si Olanda: Karin Bohrmann-Roth, Karla  Kassenaar, Ellen  Geerts, Erika Sellmann-Busching,  Karin  Welke, Dany-Madlen Zarnescu, Coatu Maria-Tereza, Carmen Poenaru, Cristina Ciobanu,   Grapa Daniela, Drinceanu Gabriela, Alma Redlinger, Rodica Xenia Constantin, Geta Caragiu, Blendea Maria, Paula Vladescu, Angela Tomaselli, Carmen Tepsan, Viorica Iacob.

Evenimentul a inregistrat un real succes iar Fundatia Fildas Art promite sa mai organizeze astfel de proiecte culturale.

 

Text: Ruxandra Raica

iunie 11th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate