Veveritele de la Happy Hour au lansat si pe radio piesa BLL (Be le le), in premiera la ProFM

Veveritele de la Happy Hour au lansat si pe radio piesa BLL (Be le le), in premiera la ProFMAlina si Madalina, Veveritele de la Happy Hour au venit in aceasta dimineata la ProFM, insotite de Krem, pentru a lansa si la radio BLL (Be le le) piesa realizata de Ha Ha Ha Production.

Frumoasele fete au povestit ca aceasta este prima lor piesa si ca acest proiect este realizat cu o echipa foarte mare in spate. Alina si Madalina au venit si cu o parte din trupa lor, RedBlonde, care totalizeaza 11 membri.

Surpriza diminetii pentru cele doua Veverite a fost Catalina Maruta, care a intrat si el in direct la Alarma ProFM prin telefon sa le sustina pe fete.      

“Sunt RedBlonde, sunt fetele noastre si ma bucur foarte tare ca au fost si la ProFM si uite asa afla toata lumea ce fete talentate avem noi la emisiune”, adaugand ca lui i-a placut melodia inca din primul moment cand a ascultat-o si mai ales versurile.

Pentru a asculta frumoasa piesa BLL (Be le le) accesati:


Deschide videoclipul

Text: Andreea Popescu

martie 13th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate