Viata cantaretei Adele, expusa intr-o carte

Viata cantaretei Adele, expusa intr-o carteO carte neoficiala despre intimitatile si viata privata a artistei Adele urmeaza sa fie lansata pe piata, luna viitoare de catre biograful Marc Saphiro. Cartea va fi o cronica ce va contine detalii privind copilaria artistei, perioada dinainte de a deveni celebra dar si problemele pe care le-a intampinat ea de-a lungul vietii si carierei sale.

Biograful Marc Shapiro a declarat ca lucrarea va spune povestea vietii artistei ” fara a evidentia senzationalul si fara a exagera”.

„Adele a ramas in mare parte aceeasi fata de la Tottenham”, a adaugat el. „Am tendinta de a spune povesti fara a le exagera”,

Adele sta departe de ochii presei, evitand sa faca declaratii despre viata ei amoroasa, chiar daca ambele albume ale sale (19 si 21) sunt inspirate de relatiile din trecut. Rapoartele sugereaza ca Shapiro, care a scris, de asemenea, o carte si despre Justin Bieber, a declarat ca Adele a refuzat cererile sale de a ii oferi interviuri pentru aceasta carte.

 

Text: Andreea Popescu

iunie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate