Viata ta sexuala are de suferit? Afla cine este vinovatul

shutterstock_61908502Suntem oameni si este adevarat ca mai si gresim. Dar de ce continuam sa facem aceeasi greseala, desi stim ca nu facem ceea ce trebuie? In ceea ce priveste viata sexuala, nici ea nu este departe de a fi ruinata din cauza greselilor pe care unele femei le fac in pat si nu numai.

De exemplu, in urma unui sondaj realizat pe internet de catre o agentie renumita de matrimoniale, se pare ca 37% dintre cupluri dintr-un total de 5.700 cupluri participante la studiu au intretinut relatii sexuale intr-un parc. Un procent destul de mic, din care reiese ca femeilor nu le prea surade ideea de aventura. Care sunt greselile cele mai frecvente pe care femeile nu vor sa le remedieze, dar si ce pot face in aceasta directie, aflati citind randurile de mai jos.

 

  1. 1. Sex doar pe timpul noptii

Hai sa recunoastem. Cu totii suntem ocupati cu vietile noastre agitate incat ajungem sa intretinem relatii sexuale doar dupa lasarea intunericului. Din cauza agitatiei din jur, poate nici macar atunci… Desi acest lucru este de inteles, este esential sa ne convingem de faptul ca si sexul de dimineata, dar si cel de dupa-amiaza pot fi la fel de fierbinti ca cel din timpul noptii. Incearca si ai sa simti alte senzatii trupesti decat cele cu care ai fost obisnuita pana acum.

Si ca tot vorbeam despre acel sondaj, se pare ca doar 14% dintre participantii la sondaj prefera sexul in orice moment al zilei, in timp ce doar 8% prefera sexul de dupa-amiaza si 20% in timpul noptii. Fie ca este vorba de sfarsit de saptamana, de o vacanta sau pur si simplu doar pauza de pranz, asigura-te ca viata ta sexuala nu si-a pierdut din savoare. Incearca sexul la orice ora si nu lasa ca rutina sa stinga flacara iubirii dintre voi.

 

  1. 2. Sex numai in dormitor

In mod evident, sexul in dormitor este convenabil si confortabil. Dar exista atat de multe locuri in care poti face sex. Care este motivul pentru care esti atat de legata de dormitor? Ai o relatie, imparti in fiecare seara acelasi pat cu partenerul tau de viata, gandeste-te putin, de ce nu ai imparti si masa de la birou cu el? In fond si la urma urmei, sunteti o pereche. Lasand dormitorul in favoarea altui loc vei avea parte aproape de un nou inceput al vietii tale sexuale.  Printre locurile in care doar 11% dintre respondenti au intretinut relatii sexuale se numara bucataria, cabina de dus, holul casei, mansarda si… biblioteca. Stiai ca exista atat de multe locuri si in casa ta, nu?

 

  1. 3. Unele femei se cred din portelan

Vrei ca toata treaba sa o faca numai el si mai ai si pretentia sa iasa totul perfect. Stii, sexul se face de obicei de comun acord, nu te obliga nimeni sa faci asta daca tu nu vrei. Pozitia misionarului nu este o scuza sa stai si sa te uiti pe pereti si sa iti faci planuri pentru ziua ce urmeaza. Misca-te! Sunt sigura ca nu iti vei rupe o mana sau un picior daca te vei misca si tu putin in timpul actului sexual.

 

Text: Andreea Popescu