Victoria Beckham a cerut card de reduceri pentru 3 produse

1a1ab936full-victoria-beckhamVictoria Beckham i-a lasat masca pe angajatii unui supermarket din Los Angeles, Statele Unite, dupa ce a cerut un card pentru reduceri de 25% pentru produsele cumparate. Fosta componenta a trupei Spice Girls este casatorita cu fotbalistul David Beckham si are o avere estimata la peste 160 de milioane de dolari. Ciudat a fost faptul ca starul nu a ezitat sa ceara o reducere de 25% pentru produsele pe care le-a achizitionat dintr-un supermarket nici in aceste conditii.

Victoria Beckham, insotita de fiica sa de 4 luni, Harper, a petrecut 20 de minute in magazin si a cumparat hartie igienica si covrigi, pe care i-a platit folosind cardul de reduceri. Cu toate acestea, angajatii supermarketului s-au aratat foarte incantati ca au avut-o in magazin pe Victoria, spunand dupa cele intamplate: “Ne-a placut foarte mult s-o avem pe Victoria Beckham in magazin. Toti angajatii erau extaziati dupa ce a plecat. Este foarte draguta si cu picioarele pe pamant. Am fost socati cand a cerut reducerea de 25%, dar e placut sa vezi ca e normala, ca noi toti.“

Lasand deoparte cele intamplate, starul in varsta de 37 de ani nu face astfel de economii atunci cand face cumparaturi pentru cei 3 copii ai sai, fiind surprinsa de “n” ori la cumparaturi de haine cu semnaturi celebre, chiar si pentru Harper, fiica sa de 4 luni.

Text: Andreea Popescu