Victoria Beckham, inspaimantata de faima

Poza_Victoria_Beckham_faimaVictoria Beckham incearca sa nu se gandeasca pe cat posibil la cat de faimoasa este. Fosta componenta a formatiei Spice Girls si sotul ei, fotbalistul David Beckham, sunt unul dintre cele mai fotografiate si vanate cupluri din lume, insa Victoria admite ca interesul in ceea ce priveste viata sa personala o face sa se simta inconfortabil. “Cred ca as lua-o razna daca m-as gandi la acest lucru prea mult. Sincer, ma trezesc in fiecare dimineata si nu imi vine sa cred.

Apreciez cat de norocoasa sunt. Am o familie uimitoare si un job pe care il iubesc. Este incredibil”, a declarat Victoria.

Vedeta a cunoscut faima prin intermediul muzicii si continua datorita modei. Si se pare ca nu vrea sa se opreasca aici, ci se gandeste si la alte domenii in care s-ar putea extinde. Pe viitor, i-ar placea sa creeze pantofi, mai ales ca iubeste moda, este practic un hobby transformat intr-o afacere de succes. Victoria si sotul ei au impreuna 4 copii… asadar, ce altceva si-ar mai putea dori?

 

Text: Ruxandra Raica