Victoria Beckham si Katie Holmes, acuzate ca ii imbraca pe copiii lor ca pe niste adulti

1msra0Binecunoscutul prezentator tv al emisiunii „Cum sa arati bine dezbracata” si totodata fashion icon-ul Gok Wan le-a atacat dur zilele trecute pe cele doua vedete internationale Victoria Beckham si Katie Holmes pentru felul in care acestea ii imbraca pe copii. Barbatul, in varsta de 36 de ani, a declarat ca nu este deranjat de faptul ca parintii ii imbraca pe cei mici cu haine de firma, atata timp cat isi permit acest lucru, ci ca are intr-adevar o problema cu faptul ca acestia sunt imbracati precum niste oameni in toata firea, dupa cum il citeaza cotidianul londonez Daily Star.

Starul tv mai spune ca Harper Seven, fiica Victoriei si a lui David Beckham, ar trebui sa fie mai intai un copil, si nu un tipar de urmat intr-ale modei si se declara intr-adevar oripilat de Katie Holmes care ii permite fiicei sale, Suri Cruise, sa poarte tocuri, lucru care poate avea urmari extrem de grave in ceea ce o priveste pe micuta, mai ales ca este pusa si tratata la acelasi nivel ca tatal sau.

O alta bine-cunoscuta vedeta care a intrat in atentia lui Gok este Katie Price, care i-a dat voie fiicei sale in varsta de doi ani sa poarte gene false.

Sa fie oare vedetismul care li s-a urcat prea mult la cap responsabil pentru aceste orori sau sa fie vorba doar de o dovada de inconstienta a acestor staruri? Un lucru este insa bine de retinut… nu faceti asa ceva acasa!!!

Text: Ruxandra Raica