Videoclipul Giuliei, in atentia Europei

MG_19262Single-ul cu care Giulia si-a relansat cariera solo, Vorbe Goale, s-a anuntat a fi un hit inca de la inceput. Videoclipul pe care artista l-a filmat insarcinata in luna a noua a facut furori si in presa internationala. Cu toate ca artista a ales sa cante in limba romana, piesele ei trec dincolo de granitele Romaniei. Site-ul europopped.com, care prezinta cele mai importante piese dance si pop-dance din intreaga Europa, s-a declarat incantat de videoclipul piesei Vorbe Goale.

Autorul articolului chiar mentioneaza faptul ca astepta acest videoclip de cateva luni si ca este absolut prins de soundul melodiei. Publicatia online reaminteste cititorilor despre cele mai importante realizari ale Giuliei si specifica faptul ca pe artista o asteapta o cariera solo indelungata.

In prezent, proaspata mamica sta acasa cu fetita ei, Antonia Sabina, dar in curand pregateste un concert unplugged pentru fanii ei de pe Facebook si urmeaza sa intre in studio pentru a inregistra versiunea in limba engleza a piesei Vorbe Goale.

Piesa poate fi ascultata aici: http://www.youtube.com/watch?v=4WR3szR0miQ.

 

Text: Ruxandra Raica