Vin Diesel a postat pe internet o poza din al treilea film al seriei “The Chronicles of Riddick”

vin_disel_movies_new_riddick_stillDesi productia filmului “The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking” a fost oprita temorar din cauza bugetului prea mare, productia pentru al treilea film din seria aventurilor personajului Riddick a luat sfarsit.

Se pare ca Vin Diesel a postat recent pe pagina sa oficiala de socializare o poza in care tine in mana un toiag din oase si este gata de lupta. Pentru a lamuri fanii in ceea ce priveste poza postata, Vin a precizat ca a fost la studioul de montaj sa vada pozele din noul film si cat a ramas de impresionat in urma lor.

“Stiti ca mie imi place sa va tin la curent cu lucrurile inainte ca Hollywoodul sa vi le spuna. Aseara am fost chemat in studioul de montaj sa vad imaginile din noul Riddick. Wow. Am fost atat de entuziasmat ca n-am putut dormi”, a spus Diesel.
Karl Urban isi va relua rolul lui Vaako si va juca alaturi de Katee Sackhoff ?i Matt Nable.

Acesta este al treilea film din seria “The Chronicles of Riddik”, iar comparativ cu celelalte parti, de data aceasta Diesel lupta in noul SF impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de propriii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie.

“The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking” se presupune ca va fi lansat in 2013.

 

Text: Andreea Popescu