Virgil Iantu a condus o licitatie caritabila, de dragul copiilor si al lecturii

Virgil Iantu a condus o licitatie caritabila, de dragul copiilor si al lecturii Virgil Iantu, prezentatorul show-ului “Vrei sa fii milionar?” de la Kanal D, a fost pe data de 7 martie amfitrion al evenimentului caritabil Books Cheese And Wine, organizat de Fundatia Acorns si sustinut de Printesa Marina Sturdza, eveniment prin intermediul caruia sunt sustinute lectura si educatia timpurie din cresele de stat din Romania.

Intr-o ambianta relaxanta, s-au oferit spre licitatie carti purtand semnaturile si mesajele speciale din partea unor autori valorosi precum Neagu Djuvara, Mircea Cartarescu, Iulian Tanase sau pe cele ale unor personalitati care recomanda o carte draga lor, precum Andreea Marin Banica, Loredana Groza, Nicu Alifantis, Adrian Despot. Invitatul special al serii a fost Chae Strathie, scriitor scotian de carti pentru copii, alaturi de care Virgil Iantu a condus licitatia caritabila.

Toate fondurile stranse in urma licitatiei vor fi folosite pentru achizitionarea de carti pentru copiii din cresele de stat din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti.

martie 9th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate