Vitaminele D3 + K2 în tandem pentru sănătatea oaselor şi imunitate

Știați că există o conexiune strânsă între oase și imunitate? În interiorul oaselor, mai precis în măduva roşie hematogenă, aflată în oasele scurte și late (preponderent) dar și în epifizele (capetele) oaselor lungi, se formează celulele imunitare numite şi leucocite – care se diferenţiază în limfocite, monocite şi granulocite –  care apoi sunt puse în circulaţia sangvină, servind apărării organismului.

De ceva vreme se acordă o atenţie din ce în ce mai mare utilizării în tandem a două vitamine cunoscute pentru rolul lor esenţial şi sinergic în menţinerea sănătăţii oaselor.

Este vorba de colecalciferol (vitamina D3) şi menaquinona-7 (vitamina K2). Împreună, acestea asigură buna funcţionare a celulelor osoase şi buna utilizare a calciului (D3 creşte absorbţia calciului iar K2 îl direcţionează spre fixarea sa în oase).

În plus, pentru copii, combinaţia D3+K2 este importantă în perioada apariţiei şi creşterii dinţilor definitivi şi în general în perioada creşterii copiilor, participând la dezvoltarea normală a oaselor şi musculaturii, cu atât mai mult pentru cei care fac activităţi fizice intense.

Revenind la imunitate, vitamina D3 este din ce în ce mai mult apreciată pentru contribuţia sa la asigurarea unei bune imunităţi, deoarece activează celulele imunitare, având în particular o relaţie simbiotică cu limfocitele T, care semnalează apariţia unor intruşi sau agresori în organism şi activează alte celule imunitare care mai departe fie inlătură celulele atacate de intruşi (inclusiv virusuri), fie produc anticorpi faţă de invadatori.   DeSolVitum – o nouă strategie pentru o imunitate întărită!

Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos (vitaminele D3 si K2)

  • Sustine funcționarea normală a sistemului imunitar (vitamina D3)
  • Completează dieta zilnică cu vitaminele D3 și K2 în doze semnificative
  • Ajută la absorbția şi utilizarea normală a calciului și fosforului
  • Contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, care influenţează buna funcţionare a organismului

               Forme de prezentare şi Modul de administrare:

  • DeSolVitum D3 + K2: cutie cu 30 comprimate filmate; administrare: câte 1 comprimat pe zi, în timpul mesei, cu apă. Comprimate fără indulcitori, fără zahar, fără lactoză, fără conservanţi, fără gluten.
  • DeSolVitum Junior D3 + K2: flacon cu 150ml soluţie orală cu capac dozator; administrare: copii cu vârsta peste 3 ani şi până la 10 ani: 5 ml soluţie o dată pe zi; copii cu vârsta peste 10 ani: 7,5 ml soluţie o dată pe zi; adulţi: 10 ml de soluţie pe zi. Se agită flaconul înainte de utilizare. Gust plăcut (dulce, cu aromă de zmeură).

Acestea sunt suplimente alimentare. Citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj.