“Viva Mamaia”, noul hit al Loredanei compus de prietenul lui Goran Bregovic

 MG 3841 “Viva Mamaia”, noul hit pe care Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron l-au lansat in marea finala de la “Romanii au talent” a facut deja inconjurul Internetului. Clipul lansat vineri noaptea a adunat deja aproape 400.000 de vizualizari si a generat mii de share-uri si comentarii.

   “Cantecul asta asta are o poveste speciala. Vara trecuta, in timp ce ma aflam cu familia in vacanta in Split, Croatia, l-am cunoscut pe  compozitorul si cantaretul croat  Tonci Hulji? si de atunci am ramas prieteni. Chiar in seara in care am facut cunostinta mi-a dat sa ascult acest cantec. Mi-a placut atat de mult de prima oara, incat i-am zis ca vreau sa o cant, iar el a fost mai mult decat bucuros sa mi-o incredinteze. Acum doua luni si ceva ne-am intalnit la Belgrad unde am intregistrat piesa chiar in studioul lui Goran Bregovic. Ii place atat de mult cum suna in limba romana incat mi-a spus ca are potential de hit international!”  a declarat Loredana.

               Tonci Hulji? este unul dintre cei mai celebri compozitori croati, lucrand pentru cele mai mari vedete din Croatia si Iugoslavia. Prieten bun a lui Goran Bregovic, acesta a compus si cantat alaturi de el in diverse ocazii. Tonci compune si muzica de film, coloana sonora a serialului Lara, difuzat de AcasaTV, fiind compusa de el. Pentru a asculta piesa Viva Mamaia accesati

Text: Andreea Popescu