VUNK – cu fanii la After Tour Live Party

vunkMiercuri, 24 noiembrie, ora 21:30,  in clubul The Barrel din centrul istoric al Bucurestiului (Str. Smardan, nr 27)  fanii Vunk isi vor putea intalni trupa favorita

Trupa Vunk a ajuns la finalul turneului extraordinar “Ca pe vremuri”, ultimul oras in care baietii si-au intalnit fanii, fiind Galati. 

Experienta celor 12 orase a fost un succes total, dovada fiind epuizarea biletelor, aproape in fiecare oras, cu cateva zile inaintea concertelor dar si numarul mare de fani ce au venit din toate colturile tarii, nu la unul, ci la mai multe show-uri din cadrul turneului.

Fericiti dar si usor nostalgici, baietii de la Vunk nu pot pune punct povestii “Ca pe vremuri”, odata cu ultimul concert din turneu, asa ca, vor sarbatori succesul organizand un concert cu totul special, numit After Tour Live Party!

Miercuri, 24 noiembrie, ora 21:30,  in clubul The Barrel din centrul istoric al Bucurestiului (Str. Smardan, nr 27)  fanii trupei vor avea parte de o seara memorabila alaturi de Vunk, unde cei patru membri le vor arata poze, vor povesti si, bineinteles, vor canta!

After Tour Live Party va fi un concert special, in doua parti pentru a putea, la pauza, sa ciocnim un pahar ca pe vremuri, ca-ntre prieteni!” a spus Cornel Ilie

Foto: Razvan Lupica