Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza colectia de portelanuri “Winter of gentiliTEA”

1a6gvp6i“Povesti cu Zapada”, “Visul Ceaiului”, “Bijuterii de seara” si “Paretare” sunt noile colectii din portelan nobil, grupate in seria “Winter of gentiliTEA”, pe care atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti le lanseaza cu ocazia sezonului de iarna 2011 – 2012.

“Povestile cu zapada” ale Anei Wagner sunt obiecte din portelan fin pentru sarbatorile de iarna – globuri, clopotei, seturi de masa, mic mobilier cu insertii de portelan – pictate in intregime manual.

“Visul ceaiului” este o colectie ce te invita la visare,  la intoarcerea in copilarie si la a-ti pune intrebari.

Colectia “Bijuterii de seara” imbina, in premiera pentru creatia Anei Wagner, patru materiale: portelanul pictat manual, pietrele semipretioase, piese metalice unicat de anticariat si cristalele.

“Paretare” are ca obiect al inspiratiei paretarul – o bucata de panza cusuta sau brodata de mana care se pune in casele taranesti pe perete, in scop decorativ.

Ca toate propunerile atelierului Wagner de pana acum, si colectia “Winter of gentiliTEA” reuneste piese valoroase de arta, unice, destinate colectionarilor cu spirit liber, celor care au placerea de a visa cu ochii deschisi, celor carora intoarcerea la copilarie si  la joc le este la indemana.

Temele miniaturale de pe portelan spun parca povestea intregii bijuterii si reprezinta centrul de interes al compozitiei. Aceasta imbinare de materiale rare, care vin din  lumi diferite, aduce eleganta si nobletea serilor de bal de altadata. Cristalele dau farmec pieselor si sunt facute pentru a straluci in serile de Craciun si de Revelion.

Obiectele noilor colectii se gasesc, incepand cu 20 octombrie 2011, la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol 39 si la Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni.

 

Text: Alina Lupa