WanderLust by Claudia Rawlings

Creatoarea de moda Claudia Rawlings si-a lansat colectia de Primavara/Vara 2016, numita WanderLust, o colectie exotica caracterizata de naturalete, lejeritate, bun gust si foarte multa culoare. Proaspata colectie, si prima ready-to-wear din portofoliul sau, este o invitatie de vacanta pe taramuri exotice, o colectie caracterizata de materiale naturale, vaporoase si nesifonabile astfel incat sa poata fi usor purtate in bagaj. Va invitam sa calatoriti si sa pasiti alaturi de Claudia Rawlings pe meleaguri pline de culoare, aroma, vibratie si veselie.Tonica TV: Ce anume te-a inspirat in crearea noii colectii WanderLust?

Claudia Rawlings: Colectia WanderLust este inspirata de vacanta, mai exact de vacantele exotice, de vacantele in jurul lumii pe care le-am facut pana acum. WanderLust inseamna „an iresistible desire to travel” (o dorinta irezistibila de a calatori) si este caracterizata de multe, foarte multe imprimeuri florale. Prin aceasta colectie am vrut sa aduc femeii moderne piese vestimentare foarte purtabile, foarte lejere si de vara.

Tonica TV: Ce texturi, culori si imprimeuri predomina in colectia WanderLust?

Claudia Rawlings: Am folosit materiale naturale ca bumbacul si voalul si am optat pentru culori pastelate si imprimeuri caribbean.

Tonica TV: Cum arata femeia care poarta WanderLust?

Claudia Rawlings: Femeia WanderLust este o femeie eleganta si lejera in egala masura deoarece am creat aceste tinute sa poata fi usor adaptate momentului, sa fie versatile. Cu o accesorizare corespunzatoare, o geanta diferita sau un pantof diferit, aceste haine se pot transforma usor din tinute de zi in tinute de seara. Gentile pe care le vedeti in prezentare nu-mi apartin ci sunt patentate de Bookletta, brand cu care m-am asociat datorita designului unic caracteristic ce lasa la vedere cartea din interior, in cazul meu, o carte de vacanta.

Tonica TV: Care sunt tendintele vestimentare pe care le recomanzi in sezonul cald?

Claudia Rawlings: Eu recomand lejeritatea, tinutele stil pijama cu tendinta de kimono. Recomand, de asemenea, imprimeurile florale, o tendinta importanta a sezonului cald 2016, si pastelurile. Anul acesta se poarta culorile Serenity Blue si Rose Quartz.

Text: Madalina Manole