Weekend chic illy issimo!

Weekend chic illy issimo!Laura Cosoi a petrecut un weekend chic alaturi de illy issimo si cele mai creative bloggerite pasionate de moda si stil, Absolutely Fabulous.

Laura Cosoi, Alina Tanasa si Diana Enciu (Absolutely Fabulous) au savurat impreuna placerea intensa si plina de stil a celei mai bune cafele espresso, illy issimo, intr-un weekend la mare.

Fetele s-au distrat realizand o sedinta foto chic cu tinute de plaja special create de designerul Rhea Costa pentru illy issimo. Colectia „Weekend Chic” Rhea Costa pentru illy issimo include tinute de plaja gandite pentru stilul si farmecul fetelor pasionate de moda, stil si momente autentice.

Fotografiile realizate de talentatul fotograf iscream se regasesc pe pagina de facebook illy issimo si pe pagina de facebook Rhea Costa. In plus, intregul weekend a fost urmarit si fotografiat de catre un fotograf obisnuit sa surprinda in fiecare zi tinute inedite thecolorstalker.  

 

Text: Andreea Popescu

august 7th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate