What’s Up: “O relatie inseamna o proiectie a unei posibile viitoare familii”

What’s Up: “O relatie inseamna o proiectie a unei posibile viitoare familii”S-au indragostit la prima vedere si acum viseaza impreuna de mai bine de cinci ani. Sunt parteneri de viata si de afaceri si se completeaza perfect. Simina este “speranta lui”, iar Marius este “centrul universului”. What’s Up, pe numele sau real Marius Ivancea, si iubita sa, Simina Costea, ne-au oferit, in exclusivitate, primul interviu de cuplu. Si ne-au coplesit cu dragostea pe care si-o poarta!

 

 Tonica: Frumosi si indragostiti ca in prima zi. Cum reusiti?

What’s Up: Indragostiti poate, frumoasa doar ea (rade). Secretul nostru este ca suntem pasionati de aceleasi lucruri.
Simina: Asa este. Facem totul impreuna, ne sustinem si cel mai frumos este ca ne ajutam sa visam impreuna.

 

Tonica: Cum a inceput povestea voastra de dragoste?

What’s Up: Ne-am cunoscut acum 5 ani la un party organizat de ziua femeii, pe 5 martie. Eu ofeream cate o floare fiecarei fete si m-am oprit la ea. A fost dragoste la prima vedere. O luna mai tarziu am reintalnit-o. Norocul meu a fost ca aveam ceva prieteni comuni care au jucat rolul lui Cupidon cu o luna in urma.
Simina: Muncea foarte mult in acea perioada si nu intelegeam de ce nu lansa ceva, am inceput sa vorbim non-stop. Cand am ajuns la capitolul visuri, am aflat ce inseamna muzica pentru el. De atunci suntem familie, colegi si, nu in ultimul rand, cei mai buni prieteni. Marius reprezinta centrul universului meu.

 

Tonica: Sunteti de acord cu zicala conform careia “Dragostea dureaza doar trei ani”?

What’s Up: La noi dureaza de 5 ani si pare ca nu vrem sa ne oprim aici. Visam sa avem o familie mare, amandoi ne dorim sa avem un copil, poate 2, poate 3… Cine stie?
Simina: Am avut perioade in care am fost coplesiti de stres, de oboseala, momente in care traiam experiente noi, pe care poate nu am stiut sa le gestionam corect, insa dragostea este mai presus de atat si cred ca am reusit sa trecem peste toate incercarile. Asta ne face sa ne iubim mai mult astazi.

 

Tonica: Marius, o numesti pe Simina “nevasta ta” de cate ori ai ocazia. De cand ii spui “sotia” sau “nevasta mea”?

What’s Up: Din clipa in care am cunoscut-o. Am martori, nu glumesc.

 

Tonica: Cum v-ati descrie unul pe celalalt intr-un singur cuvant?

What’s Up: Nu pot intr-un cuvant, imi trebuie doua: Speranta mea!
Simina: Mii de cuvinte il pot descrie pe el. Pot spune un singur cuvant: incredere. Femeile vor intelege cat de mult inseamna!

 

Tonica: Unde va petreceti sarbatorile de iarna?

What’s Up: Anul acesta, vom canta cu drag si spor toata luna decembrie. Vom organiza evenimente caritabile, ne vom distra cu toti copiii care sunt implicati in aceste proiecte, vom sta alaturi de echipa noastra, care ne-a devenit familie. Dupa ce toata lumea va termina de sarbatorit, ne vom inchide in case alaturi de familie si prieteni sa petrecem ca in copilarie.
Simina: Noua inca ne plac lucrurile simple, ne place un cozonac facut in casa, un brad inalt impodobit de mame, muraturile socrului meu, masa plina de bunatati din mijlocul “livingului”, care la noi in case numeste “sufragerie”. Un om de zapada, casa plina de lumini, asta inseamna adevarata bucurie.

 

Tonica: Aveti vreo superstitie in noaptea dintre ani?

What’s Up: Daca la 00:00 nu sunt langa nevasta mea, e grav! (rade)
Simina: Doamne, cred ca ar fi cel mai trist revelion din lume.

 

Tonica: Simina, esti managerul lui Marius. Din ce punct de vedere e mai delicat sa lucrezi alaturi de iubitul tau?

Simina: Trebuie sa am multa grija la modul in care comunic cu el in anumite situatii. De exemplu, vestile proaste sunt foarte delicate, asa ca trebuie sustinute de increderea ca o sa rezolvam orice situatie. In general, este genial ca putem face asta impreuna, ne completam bine.

 

Tonica: Ce lucruri bune aduce fiecare dintre voi in aceasta relatie?

What’s Up: Ea este echilibrul de care eu am nevoie.
Simina: Iar el este cel care ne ajuta pe amandoi sa evoluam, la nivel alert, in orice domeniu al vietii noastre.

 

Tonica: Suntem diferiti si asta ne face frumosi si interesanti. Cum gestionati diferentele de gandire in cuplu?

What’s Up: Din fericire, ne-am educat unul pe celalalt. In timp, am aflat ce si cum. Nu incercam sa facem ceva ce il poate deranja pe celalalt. Dar mai vin si perioade stresante, iar acolo trebuie mai multa rabdare.
Simina: Noi gandim la fel, din fericire. Mai avem de retusat acolo la rabdare si e aproape gata (rade).

 

La final, care este cel mai important sfat al vostru vizavi de relatii?

What’s Up: O relatie inseamna o proiectie a unei posibile viitoare familii. Noi intelegem asta, as vrea ca toti sa inteleaga asta si sa se bucure de fiecare clipa.
Simina: O relatie devine simpla atunci cand este “true love”. Iubirea este singurul lucru care a mai ramas pur, atunci cand ea este sincera, totul vine de la sine.

 

Text: Alexandra Lupu