Will.i.am featuring Britney Spears, pe cel mai nou album al cantaretului

willCantaret, producator si membru al trupei Black Eyed Peas, Will.i.am pregateste o revenire senzationala in industria muzicala cu noul sau album solo, “willpower”. Si pentru ca revenirea sa sa atraga publicul si sa ii garanteze succesul, cantaretul va colabora cu o serie de nume celebre din industria muzicala de peste Ocean.

Printre artistii cu care va realiza Will.i.am un featuring se afla si Britney Spears. Aceasta a confirmat faptul ca va colabora cu Will.i.am la piesa „Sexy Sexy”.

Britney a facut public pe pagina ei oficiala de Twitter faptul ca va avea un featuring cu Will.i.am si ca noua piesa va avea premiera in urmatoarele saptamani.
„Abia astept sa ascultati cu totii urmatorul single de pe albumul bunului meu prieten Will.i.am. Tocmai am plecat din studio si va pot declara cu mana pe inima ca single-ul suna demential”.

In ceea ce priveste viitorul sau album, Will.i.am a declarat ca, odata cu succesul inregistrat de-a lungul timpului, visele sale au devenit realitate datorita modului optimist in care vede lucrurile.

“Atunci cand aveam 15 ani, traiam doar din vise, dupa 20 de ani am reusit sa-mi transform visele in realitate. Prin urmare, albumul «#willpower» este plin de piese incurajatoare, pentru cei care au nevoie de ganduri pozitive”.

In afara de Britney Spears, Will.i.am mai colaboreaza pentru noul sau album si cu Alicia Keys, Nicole Scherzinger, Busta Rhymes, Shakira, Swedish House Mafia si Swizz Beatz.

Mie, personal, mi-au starnit curiozitatea aceste mari colaborari din industria muzicala. Pur si simplu mor de nerabdare ca albumul sa fie lansat si pe taramurile romanesti. Voi, nu?

 

Text: Andreea Popescu